Fenerbahçe 2. Başkanı Semih Özsoy’dan Fatih Terim'in açıklamarına cevap

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, 1-1 berabere kaldıkları Galatasaray derbisi sonrası Fatih Terim'in açıklamarına cevap verdi. Semih Özsoy, "Bizi yenemezler, yenemiyorlar, yenemeyecekler de" dedi.

Fenerbahçe 2. Başkanı Semih Özsoy’dan Fatih Terim'in açıklamarına cevap
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
15 Nisan 2019 Pazartesi 10:21

Ülker Stadı'nda oynanan ve berabere sona eren maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özsoy, Fatih Terimin açıkamalarına cevap verdi. Derbinin geride kaldığını ve çekişmeli bir karşılaşma oynandığını belirtti. Derbiyi değerlendiren Özsoy;

Hakem iyi maç yönetmedi

"Aynı şartlarda oynandığı takdirde çok rahatlıkla kazanabilirdik. Bizim açımızdan kendi evimizde kazanamamak üzüntü verici. Hakem iyi maç yönetmedi ama karşı takımın hocaları, hocası değil hocaları, takımı değil ama maçı çok iyi yönettiler" 

Bizi burada yenemezler, yenemiyorlar, yenemeyecekler de

"Bizi burada yenemezler, yenemiyorlar, yenemeyecekler de. Bizim taraftarımızın gücü var. Biz Fenerbahçe olarak farklı oynuyoruz. Karşı takım hocalarına cevap vermek benim işim değil. Futbol konuşuluyorsa, ona Ersun hoca cevap verir. Fatih hocanın, 'Bizim burada güzel anılarımız var.' dediği, bizim en kötü günümüzde, başkanımız ve yöneticilerimizin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) iftiralarıyla hapisteyken aldıkları şampiyonluk. Bir daha öyle bir şey olamayacağı için, bir daha öyle günleri göremeyeceklerini düşünüyorum."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar