için kaldı

Onur Kıvrak: Birileri koltuğunu kurtaracak diye ben 12 yılımı çöpe atamam

Malatyaspor maçının ardından kadro dışı bırakılan Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak basın açıklamasında bulundu. Kıvrak, "Şimdi birileri koltuğunu kurtaracak diye ben 12 yılımı çöpe atamam. Trabzonspor’a ömrümü adadım. Bu organize bir iş" dedi.

Onur Kıvrak: Birileri koltuğunu kurtaracak diye ben 12 yılımı çöpe atamam
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
13 Kasım 2018 Salı 15:12

Malatyaspor maçında yediği 5 gol nedeniyle eleştirilen ve ‘maç sattı’ suçlamasıyla karşı karşıya kalan Recep Onur Kıvrak, Karadeniz’e konuştu. Sözlerine, “Ben Trabzonspor’a ihanet etmem. Namusum ve şerefimle oynuyorum” diye başlayan Onur şöyle devam etti: 3 gündür uyku uyumadım. Her yerimde yaralar çıktı. Bu iftirayı bana nasıl atarlar diye. Malatya maçında sahaya iğne ile çıktım' dedi.

"Güzel bir şekilde noktalayacağım"

Sakat sakat oynuyorum. İstesem ameliyat olur, gider İzmir’de paramı tıkır tıkır alır yan gelir yatarım. Benim için her şey söylediler. Bir tek ‘maç sattı’ dememişlerdi onu da söylediler. Bu saatten sonra ağzımla kuş tutsam yaranamayacağım. Buna atılan bu iftira namusa atılan iftira gibidir. O yüzden sağlıklı bir şekilde karar vereceğim. Güzel bir şekilde noktalayacağım. Herkes susarken 2011’de ben şikeyi haykırdım

"Birileri koltuğunu kurtaracak diye ben 12 yılımı çöpe atamam"

Milli Takıma almadılar bu yüzden. Şimdi birileri koltuğunu kurtaracak diye ben 12 yılımı çöpe atamam. Trabzonspor’a ömrümü adadım. Bu organize bir iş. Günah keçisi olarak bizi göstermek istiyorlar. Benim babam araba tamircisi idi. Elleri nasırlı, yara bere içinde alın teri ile bizi büyüttü. Helal ekmek yedirdi. Kursağımızdan haram tek lokma geçmedi. Ben 5-0’lık yenilginin utancımdan çocuğumu parka götüremedim.

"Bu iftira, namusa atılan iftira gibidir"

Trabzonspor’a ihanet etmem söz konusu bile olamaz. Bu iftira, namusa atılan iftira gibidir. Bu saatten sonra ağzımla kuş tutsam yaranamayacağım. Sağlıklı bir şekilde düşünüp, güzel bir şekilde noktalayacağım.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar