Beşiktaş'tan Japon transferi

Gelecek sezonun transfer planlaması içinde Beşiktaş, Sampdoria’da 14 maça çıkan 1.89’luk Yoshida'nın Welinton ile iyi bir ikili olacağını düşünüyor.

Beşiktaş'tan Japon transferi
Son Güncelleme: 3 Ağustos 2020 Pazartesi 11:08
3 Ağustos 2020 Pazartesi 10:34

Transferde önceliği savunmaya veren Beşiktaş iki koldan birden çalışıyor. Siyahbeyazlılar stopere yapmayı planladığı iki takviyeden ilkini Alanyaspor'dan Welinton ile gerçekleştirirken, Maya Yoshida'dan ise haber bekliyor. Sezonun ikinci yarısını Sampdoria'da kiralık olarak geçiren Japon oyuncunun sözleşmesindeki sürpriz bir madde ortaya çıktı. 1.89 boyundaki stoperin Sampdoria ile yaptığı sözleşmede 10 maç ve üzeri oynaması halinde kontratın 1 yıl uzaması öngörülmüştü.

Welinton ile stoperde uyum sağlar

Ancak Yoshida +1 opsiyonu da kendi eline aldı. Serie A'da bu sezon İtalyan ekibiyle 14 maça çıkan Japon oyuncu, takımın ilk 11'inde önemli yer tutmuştu. Yoshida'ya teklifini yapan Beşiktaş, şimdi Japon futbolcunun geleceği ile ilgili vereceği kararı bekliyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Welinton ve Yoshida'nın iyi bir ikili olacağı için bu transferde ısrarcı olduğu belirtildi.

Hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkat çeken 31 yaşındaki futbolcu topu oyuna sokmada da etkili bir isim.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar