Şenol Güneş maç sonu basının sorularını yanıtladı

Maç sonu galibiyeti değerlendiren Şenel Güneş,"Kaybedilecek 2 puan doğru olmazdı." dedi

Şenol Güneş maç sonu basının sorularını yanıtladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
23 Nisan 2019 Salı 10:06

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda DG Sivasspor’ı 2-1 mağlup etti.Maç sonrası galibiyeti değerlendiren Güneş, aldıkları üç puana sevinseler de oyunun kendisini mutlu etmediğini belirtip, “İlk yarı Sivasspor karşısında mağlup olmuştuk. Onun ardından Sivasspor’un çıkışı başlamıştı. Ligde enteresan sonuçlar aldı. İyi maçlar oynadı. Dinamik, koşan, önde de baskı yapabilen, savunma takımı görüntüsü verdiği düşünülüyor ama aslında hücumda daha etkili olan bir takım. O yüzden işimizin zor olduğunu düşünüyorduk. Sivasspor sahasında tüm takımlara da ters gelebilir. İlk yarı denk oynadık ama ikinci yarı maç tamamen lehimize döndü. Sivasspor bizim de oyun üstünlüğümüzü kabul etmişken, gereksiz olarak hakemle itişmeye girmemiz, arkasından oluşan sakatlık ve yediğimiz gol rakibi ve seyirciyi oyuna soktu. Ortak bir oyun oldu ondan sonra. İkinci yarı oyun üstünlüğümüz var ama pozisyon sayımız az oldu. Sonunda da güzel bir gol oldu. Sanki gizli bir güç golü atmış gibi oldu. Üç puan geldi, gelen üç puana seviniyoruz. Mutlu olduk ama oyun olarak mutlu değilim” dedi.

"Beşiktaş'tan ayrılmanın bir hüznünü yaşayacağım"

Bir basın mensubunun, "Siz görevi bıraktıktan sonra Beşiktaş'ta yerli mi yoksa yabancı hoca mı tercih edilmeli?" şeklindeki sorusu üzerine, bu konuda konuşmayı doğru bulmadığını söyleyen Güneş, şunları kaydetti:

"Benim ağzımdan birçok şeyler yazılıp çiziliyor, ne konuşuyorsam burada konuşuyorum. Gelecekle ilgili düşüncelerim sorulduğu zaman başkanla, yönetimle paylaşıyorum. Beşiktaş'ı seviyorum. Beşiktaş'tan ayrılmanın bir hüznünü yaşayacağım. Onu daha henüz içimde de değerlendirmiş değilim. Şu aşamada maçları nasıl kaybettik, ilk yarıda çok puan kaybettik, ne onları düşünmenin yeri zamanı ne geçmişteki şampiyonlukları düşünmenin zamanı ne de gelecek sene ne yapacağımı düşünmenin zamanı. Ben bugünü yaşamak durumundayım. Bugün maç bitti. Önümüzdeki Ankaragücü maçına hazırlanacağız. Dünü, yarını tartışma konusu yapmadan bugünü yaşayıp, neticeleri alıp en iyi şekilde Beşiktaş'ı zirvede bırakmak istiyoruz."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar