için kaldı

2018 Beşiktaş'ın kadrosundan ayrılacak futbolcular kimler?

Kadrosunda ciddi bir revizasyona gitmeyi planlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve ekibinin, kadroda birçok isim ile yollarını ayıracağı söylendi. Öncelikli olarak oyuncu satışından gelir elde etmeyi planlayan Orman'ın hedefleri de belirlendi. Peki 2018 yılında Beşiktaş'tan kimler ayrılacak?

2018 Beşiktaş'ın kadrosundan ayrılacak futbolcular kimler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
21 Mayıs 2018 Pazartesi 09:31

2018 yılında Beşiktaş'tan kimler ayrılacak?

Önce Tosic sonra Talisca veda etmişti. Kadrosunda yeniliklere gideceği bilinen Başkan Fikret Orman'ın hedefleri doğrultusunda 11 isim ile yollarını ayıracağı söylenmişti. 2018 Beşiktaş'ın kadrosundan ayrılacak futbolcular kimler? İşte Beşiktaş'tan ayrılan futbolcularla ilgili detaylar.

2018 Beşiktaş'ın kadrosundan ayrılacak futbolcular kimler?

Atiba hangi takıma transfer oluyor?

Tosic, Talisca'dan sonra Atiba ile de yolların ayrılacağı konuşuluyor. Dusko Tosic ve Anderson Talisca ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta, sözleşmesi biten Atiba Hutchinson’un da bavullarını topladığı öğrenildi. Kanadalı oyuncunun, siyah-beyazlı yönetimle bir süredir yaptığı görüşmelerden sonuç alamayınca, Göztepe’nin teklifini kabul ettiği aktarıldı. Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna’nın çok istediği Atiba’nın birkaç gün içerisinde İzmir ekibiyle masaya oturacağı bildirildi. Beşiktaş’ın maç başı teklifini geri çeviren 35 yaşındaki başarılı futbolcunun, Göztepe’ye 1+1 yıllık imza atması bekleniyor. Beşiktaş'tan ayrılan diğer bir futbolcu ise Mitroviç olacak. Beşiktaş'tan bu sezon Club Brugge'e kiralanan Hırvat futbolcu için 4 milyon euro bonservis bedeli belirlendi ve Mitroviç'in sezon sonunda siyah-beyazlı formaya veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş'ın bonservisini satın aldığı Hollandalı futbolcunun, enerjisi bir türlü Beşiktaş taraftarıyla uyuşmadı. Beşiktaş'ta yakaladığı şansları da iyi değerlendiremeyen Lens için sezon sonu opsiyonları arasında Çin ve Katar da yer alıyor. Beşiktaş'tan Negredo da ayrılacak.  Beşiktaş'ta performansıyla beklentiyi yakalayamayan İspanyol futbolcu, değerini bulması durumunda sezon sonu vedalaşılacak isimler arasında gösteriliyor. Negredo için ara transfer döneminde de bazı İspanyol takımları devredeydi. Beşiktaş'ta Vagner Love'da yolcu. Beşiktaş'ın Alanyaspor'dan beklentiler ile transfer ettiği ancak siyah-beyazlı forma altında başarıyı yakalayamayan Vagner Love'un sezon sonunda Brezilya Ligi'ne transferi bekleniyor. Beşiktaş'ın yeni sözleşme yaptığını Oğuzhan için transfer stratejisi hazırlanıyor. Beşiktaş'ın Cenk Tosun'dan sonraki en büyük satış potansiyelleri arasında gösterilen Oğuzhan için 25 milyon euroluk bonservis bedeli belirlendi. Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e kiraladığı Boyko'nun sezon sonunda da Ukrayna'da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş'ın vedalaşması ve yaşına rağmen satış potansiyeli bulunan isimlerden biri de Adriano. Sezon sonunda Çin'e transferi beklenen Adriano'dan Beşiktaş, 5 milyon euroluk bir gelir bekliyor.

Beşiktaş'ta Quresma ile yollar ayrılacak mı?

Sezon sonunda Beşiktaş'a veda etmesine kesin gözüyle bakılan Quaresma'nın Çin ya da Katar Ligi'nde transferi bekleniyor. Beşiktaş, Quaresma'da 7 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli bekliyor.

Mustafa Pektemek ile de yollar ayrılacak

Beşiktaş'ın sezon sonunda vedalaşacağı isimlerden biri de Mustafa Pektemek. Süper Lig'den birçok takımın talip olduğunu Pektemek için son sözü Güneş söyleyecek.

Tosic hangi takıma transfer oldu?

Tosic, Guanzhou R&F transfer oldu

 

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar