için kaldı

Beşiktaş’ta bir ayrılık daha

Beşiktaş’ta yaprak dökümü… İlhan Mansız’dan sonra Guti Hernandez’in de sezon sonu gideceği belirtildi.

Beşiktaş’ta bir ayrılık daha
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
12 Şubat 2019 Salı 11:50

Beşiktaş’ta sezon sonu Şenol Güneş Milli Takım’a gidecek. Yardımcı antrenörlerden İlhan Mansız’ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilirken şimdi de Guti Hernandez’in sezon sonu gideceği belirtildi.

AkşamSpor'da yer alan habere göre dün TFF'nin Lucescu ile resmen yollarını ayırmasının ardından Şenol Güneş'e veda etmeye hazırlanan Başkan Fikret Orman'ın Tamer Tuna'yla el sıkışması takım içerisinde Guti krizinin çıkmasına neden oldu.

Real Madrid'in alt yapı hocalığını bırakarak 4 Temmuz'da sosyal medya hesabından açıklama yapan ve Şenol Güneş'in yardımcısı olduğunu duyuran Guti Hernandez'in geçtiğimiz günlerde yönetimle bir araya geldiği öğrenilirken, genç antrenörün Ahmet Kavalcı ile Başkan Fikret Orman'a serzenişte bulunduğu ifade edildi.

“Beşiktaş'ın teknik direktörü olacaktım”

Real Madrid'den Beşiktaş'a gelmesinin en büyük sebeplerinden biri olarak Beşiktaş'ın başına geçmeyi umduğunu ve sezon başında yönetimden böyle bir söz aldığı ifade ettiği belirtilen Guti'nin, Şenol Güneş'in milli takımla anlaşmasının ardından yönetimin Tamer Tuna ile masaya oturmasını kabul edemediği anlaşılırken, İspanyol çalıştırıcının lig biter bitmez Beşiktaş'tan ayrılacağı bildirildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar