için kaldı

Beşiktaş’ta gerçekleşen Seçimli Olağan Genel Kurul başladı

Beşiktaş’ta gerçekleşen Seçimli Olağan Genel Kurul’u başladı. Kurulda Divan Başkanlığı’na oy çokluğuyla Atıf Keçeci seçildi.

Beşiktaş’ta gerçekleşen Seçimli Olağan Genel Kurul başladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
12 Mayıs 2019 Pazar 11:30

Beşiktaş’ta bugün yapılacak olan ve Fikret Orman ile Hürser Tekinoktay’ın yarışacağı Olağan Seçimli Genel Kurul öncesinde Divan Başkanlığı’na Atıf Keçeci seçildi. Şeref Nasır ile birlikte Atıf Keçeci’nin aday gösterilmesi sonrasında oy çokluğuyla Atıf Keçeci, Divan Başkanı olurken, Şeref Nasır’a destek verenler, oyların sayılmaması nedeniyle duruma tepki gösterdi. Atıf Keçeci’nin Divan Başkanı seçilmesinin ardından gündem açıldı. 

Fikret Orman'ın listesi:

Asıl üyeler: Serdal Adalı, Umut Güner, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ahmet Kavalcı, Hüseyin Yücel, Doğan Küçükemre

Yedek üyeler: Hüseyin Mican, Hakan Özköse, Erdal Karacan, Melih Aydoğdu, Serkan Yazıcıoğlu

Hürser Tekinoktay'ın listesi:

Asıl üyeler: Tamer Mert, Emre Esen, Yağmur Sağnak, Levon Kamer Dökmeciyan, Ercan Özcan, Nilay Yılmaz, Mehmet Bilal Özokur, Ersan Aksoylu

Yedek üyeler: Aker Çıtak, Murat Guci Geçgil, Mehmet Terzi, Engin Bayraktutan, Mehmet Serkan Ergin

Beşiktaş kongresinde aidatlarını yatıran 14 bin 204 üye, 20 sandıkta oy kullanabilecek.

Beşiktaş başkan adayı Hürser Tekinoktay, üyelere hitap ediyor.:

 

18 yıldır kulüp sorunlu. Süleyman Seba kulübü borçsuz bıraktıktan sonra 18 yılda kulüp batık duruma düştü. Biz inşaat yapmayacağız, AVM yapmayacağız, biz inşaat kulübü değiliz, biz spor kulübüyüz! Biz var olan paramızı altyapıya yatıracağız, sporcu gelişimine yatıracağız. Beşiktaş'ın AVM'ye değil yetişmiş sporcuya ihtiyacı var. Beşiktaş’ı dünya markası yapmak istiyoruz. 3 yıllık görev sürem içinde bunları yapacağım. 2 tane sportif direktörümüz, 1 tane de yerli teknik direktörümüz olacak. Altyapıda başarısızız. Yıldızı en erken bulma modelimiz olacak. Futbolcuyu 250 bin dolara getirip parlatacağız.

John Benjamin Toshack ile görüştük. 25 Nisan'da burada olacaktı. Islak imza sorunu yaşadık. Gareth Bale'i Beşiktaş'a getirebileceğini söyleyecekti. Aboubakar için ödediğimiz kiralık maliyetinin yarısını ödeyecektik. Seçilirsek Toshack 1 hafta sonra Türkiye'ye gelecek, Gareth Bale'i Beşiktaş'a getireceğini söyledi. Çanakkale Dardanelspor ile pilot takım anlaşması yaparak, rezerv takımdaki oyuncuları orada değerlendireceğiz. 7 yılda altyapıdan bir futbolcu yetiştiremedik. Galatasaray'da yanılmıyorsam 9 yılda sadece Ozan Kabak çıktı. Necip, Yıldırım Demirören zamanında yetişti. Ajax modeli bizim modelimizdi. Gelip bize soruyorlardı. 'Bu oyuncuları nasıl buluyorsunuz' diye.

Beşiktaş taraftarı saygı duyulması gereken bir taraftardır, kulübün en büyük dinamiğidir. Ben de seçilsem, Fikret Orman da seçilse Beşiktaş'ın yapması gereken birinci şey, kombine kart sahiplerini hemen kongre üyesi yapmaktır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar