için kaldı

Beşiktaş'ta başkan adayları kim?

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay ve İsmail Ünal başkanlığa adaylığını açıkladı.

Beşiktaş'ta başkan adayları kim?
Son Güncelleme: 11 Ekim 2019 Cuma 09:21
11 Ekim 2019 Cuma 08:10

Beşiktaş Kulübünün 13 Ekim'de, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 20 Ekim'de gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Serdal Adalı ve Hürser Tekinoktay, geçici listelerini divan kurulu başkanlığına verdi.

Başkanlığa aday olması için gereken imza sayısını toplayan ve adaylığını açıklayan Serdal Adalı, siyah-beyazlı kulübün Vodafone Park'ta bulunan idari binasında gerçekleştirilen teslim törenine ilk gelen isim oldu.

Listesini divan kurulu ikinci başkanı Fethi Hinginar'a teslim eden Adalı, "Önümüzdeki seçim için tüm aday olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umarım camiamız için hayırlı, uğurlu, düzeyli, güzel bir seçim olur. Şimdiden herkese başarılar diliyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Camiamızın bu dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu kadar başka bir şeye ihtiyacı yok. Umarım Beşiktaş için güzel günler olur." diye konuştu.

Adalı, projelerini ve siyah-beyazlı camianın ihtiyaçlarını daha sonra basın mensuplarıyla buluşarak açıklayacağını sözlerine ekledi.

Tekinoktay'ın listesini avukatı verdi

Başkan adaylığı için gereken imza sayısını toplayan ve adaylığını daha önce açıklayan Hürser Tekinoktay'ın geçici yönetim kurulu listesini ise avukatı Aker Çıtak, divan kuruluna verdi.

Çıtak, yaptığı açıklamada, "Hürser Tekinoktay'ın adaylığı Beşiktaş'a hayırlı olsun. Beşiktaş zor günlerden geçiyor ama Beşiktaş camiası zor günlerden kurtulmayı bilecektir. Camiamız zor günlerde yürekli başkanlar ve yöneticiler çıkarmıştır, çıkaracaktır da. Bu seçimde neticesi itibarıyla yönetime kim gelirse gelsin elbette başarılı, olumlu sonuçlar alarak bu sıkıntılı zamanlardan Beşiktaş'ı kurtarmayı bilecektir. Beşiktaş'ı özlenen güzel günlerine kavuşturacak bir yönetime ve başkana kavuşuruz diye umuyorum." ifadelerini kullandı.

3.aday Cebi oldu

Siyah beyazlıların 3. başkan adayı ise Ahmet Nur Çebi oldu. Siyah beyazlı kulübün eski yöneticisi başkan adaylığını resmen açıklarken, yönetim listesini de Divan Başkanlık Kurulu'na verdi. Çebi yaptığı açıklama,"Olağanüstü bir genel kurul kararı alındı. Kısa bir zaman içerisinde hazırlanmaya gayret ettik. Arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımızı tamamladık ve başvurumuzu yaptık. Camiamız için, Türk sporu için hayırlı olsun. Epey adaylı bir seçim olacak gibi duruyor. Adayların birbiriyle ilgili nezaketini korumalarını rica ediyorum. Bütün adaylara başarılar diliyorum. Beşiktaş'ın zor günlerinde aday olarak ortaya çıkan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta başkanlık için adı geçen İsmail Ünal da başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Böylece Beşiktaş'ta başkan adayı sayısı 4'e çıktı,

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar