Beşiktaş'ın transfer planlarında hangi futbolcular var 2018?

Anderson Talisca’nın ayrılığı sonrasında 10 numara bölgesine mutlaka bir takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş'ın transfer planlarında hangi futbolcular var 2018?

Beşiktaş'ın transfer planlarında hangi futbolcular var 2018?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
11 Temmuz 2018 Çarşamba 15:19

Beşiktaş'ın transfer planlarında hangi futbolcular var 2018?

Bir yandan Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile yollarını ayıran Bernard’la pazarlıklarına devam eden Kara Kartal, diğer yandan da menacerlerle sık sık görüşme halinde. Beşiktaş'ın transfer planlarında hangi futbolcular var 2018? İşte Beşiktaş'ın 2018 transfer listesindeki isimler

Beşiktaş Porto forması giyen Olivera'yı kadrosuna katabilir

Siyah-Beyazlılar’a son olarak Porto forması giyen Sergio Olivera önerildi. Portekizli futbolcunun, kiralık olarak Türkiye’ye gelebileceği belirtildi.Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş ile fikir alışverişinde bulundu. Güneş’in, hem kanatlarda hem de 10 numara bölgesinde forma giyebilen Olivera’ya sıcak baktığı öğrenildi. Kartal’ın, Bernard’dan olumsuz yanıt gelmesi durumunda, 26 yaşındaki futbolcu için resmi girişimlere başlayacağı belirtildi.

Oğuzhan Özyakup sözleşmesi uzadı

Gelecek sezon için iddialı bir takıma sahip olmak isteyen tecrübeli çalıştırıcı, transferde henüz somut adımlar atılmadığı için istediği planları yapamıyor. Siyah-beyazlı takımda şu an için neredeyse hiçbir şey belli değil. Sözleşmesi uzatılan Oğuzhan Özyakup dışında bir gelişme yok.


Lens Beşiktaş'tan ayrılacak mı?

Son olarak geçen sezon hayal kırıklığı yaşatan Jeremain Lens eğer kamp döneminde de yetersiz görülürse Süper Lig'den kendisini isteyen takımlardan birine kiralanacak.

Beşiktaş'ta ATIBA kalabilir

Teknik direktör Şenol Güneş'in bir sene daha takımda kalmasını istediği Atiba Hutchinson'a yönetim son olarak 800 bin Euro (4.2 milyon TL) önerdi. Ancak Kanadalı oyuncu, aynı ücret üzerinden devam etmek istediğini belirterek, yönetimden 1.5 milyon Euro (8 milyon TL) talep etti. Başkan Fikret Orman ve kurmayları, tecrübeli futbolcunun ilerleyen yaşı nedeniyle bu ücreti vermeyi düşünmezken, görüşmeler de tıkanma noktasına geldi.

Nacer Chadli ile Beşiktaş anlaşabilir 

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nın son 16 tur maçında Japonya karşısında Belçika Milli Takımı'na galibiyeti getiren golü atan Nacer Chadli için kulübü West Brom ile görüşmelere başladı. NTV Spor'un haberine göre, Siyah-beyazlılar İngiliz ekibi West Bromwich Albion’ın Belçikalı kanat oyuncusu Nacer Chadli’yi 1 yıllığına kiralamak istiyor. Takımının Championship’e düşmesi nedeniyle ayrılığa sıcak bakan Chadli, kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş’a transfer olacak.

Vida, Beşiktaş'tan ayrılacak 

Hırvatistan Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda boy gösteren Domagoj Vida, Rusya’da ortaya koyduğu performansın ardından değerini ikiye katladı. Hırvatlar’ın çeyrek finale çıkmasıyla beraber talipleri artan 29 yaşındaki futbolcu için İngiltere Premier Lig ekiplerinin de devreye girdiği öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetimin, geçen sezonun devre arasında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’den bonservissiz kadroya kattığı Vida için 13 milyon Euro’luk bir teklif aldığı ileri sürüldü. Vida’nın Premier Lig’e gitmeyi çok istediği; Dünya Kupası sonrasında bu transferin büyük oranda sonuçlanacağı ifade ediliyor.

Quaresma Çin'e yolcu

Yıllardır ismi Uzak Doğu kulüpleri ile anılan Quaresma’nın Çin yolculuğu başlamak üzere... Portekizli süperstar için kulübe tatmin edici bir teklif geldiği ve Başkan Fikret Orman ile kurmaylarının yapılan görüşmeler sonunda bu öneriyi kabul etmeye hazırlandığı belirtildi. Kara Kartal, bu transfer sonrasında hem 34 yaşındaki futbolcunun maliyetinden kurtulacak hem de ciddi bir gelir sağlayacak. Quaresma’nın da kariyerinin son döneminde iyi bir sözleşmeye imza atmak istediği biliniyor. Çin kulübünün, Beşiktaş’a 12 milyon Euro, Q7’ye de yıllığı 7 milyon Euro’dan 2 senelik kontrat teklif ettiği öğrenildi.

Vagner Love kampta açıldı

Kara Kartal’ın geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Alanyaspor’dan kadrosuna kattığı Vagner Love, Beşiktaş’ta beklenen etkiyi gösterememişti. Geçen sezon 13 karşılaşmada 4 gollük performans ortaya koyan 34 yaşındaki futbolcu, Şenol Güneş’in gönderilecekler listesinde yer aldı ancak Brezilyalı futbolcunun kampta gösterdiği performans herkesi şaşırtıyor.

Babel'in sözleşmesinde son durum

Siyah-beyazlı kulüp, Domagoj Vida'yı istediği rakama satmayı başarırsa ekonomik açıdan büyük bir rahatlığa kavuşacak. Bu durumda Ryan Babel ve Pepe gibi teklif gelen futbolcuların takımda kalma ihtimali de güçlenecek. Son olarak Babel için Flamengo 7 milyon Euro bonservis bedeli önermiş, Beşiktaş ise pazarlıklarda 10 milyon Euro'luk talebini 8.5 milyon Euro'ya çekmişti. Teknik direktör Şenol Güneş'in satılmasını istemediği Hollandalı yıldıza, Domagoj Vida'nın 30 milyon Euro'ya gönderilmesi halinde 2+1 yıllık sözleşme teklif edilecek ve garanti ücretine zam yapılacak.

Mitroviç'te engel

Mitrovic için Club Brugge 3,5 milyon avroluk teklif yaptı. Beşiktaş'taki performansı beğenilmediği için geçen sezon kiralanan Hırvat stoper, Tosic gittiği için kıymete binmiş durumda. Artık kadroda düşünülmeyen Negredo ve Love için tatmin edici bir teklif gelmemesi sebebiyle de golcü transferinde beklenen hamleler yapılamıyor.

Beşiktaşlı Toygar Arslan Almanya yolcusu
Tolgay Arslan'ın ise ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Alman Kulübü Stuttgart 6 milyon avroluk teklif yapmıştı ve taraflar anlaşmaya yakın. Eğer transfer gerçekleşirse siyah-beyazlılar Everton forması giyen Davy Klaassen ya da Manuel Fernandes'ten birini kadrosuna katacak.

Beşiktaşlı Fernandes'in sözleşmesinde sorun var
Manuel Fernandes gelmek istiyor ama 4 milyon avro yıllık ücreti ve bonservis problemi transferi çıkmaza sürüklüyor.


Aras Özbiliz'in gidişatı olumsuz

Teknik direktör Şenol Güneş’in kadrosunda kendisine yer bulamayan isimlerden biri de Aras Özbiliz... 2016-17 sezonunun ara transfer döneminde takıma kazandırılan tecrübeli kanat oyuncusu, son olarak geçen sezon da Moldova Ligi ekibi Sheriff’e kiralanmıştı. Bu kulüpte 4 karşılaşmada görev yapan 28 yaşındaki futbolcu, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulübe geri dönme kararı almıştı. Ancak Şenol Güneş, bu oyuncu için de olumsuz rapor verdi.


Beşiktaş Veli Kavlak'a son şans verecek

Omuz bölgesindeki sakatlık sebebiyle yaklaşık 3 sezondur ameliyat üstüne ameliyat geçiren ve futboldan ayrı kalan Veli Kavlak da Şenol Güneş’in raporunda yer aldı. Kulüple 1 yıllık daha kontratı bulunan 29 yaşındaki futbolcunun sahalara geri dönme azmini göz önünde bulunduran Şenol Güneş’in, çabasını yakından takip ettiği oyuncuyla ilgili olarak kararını yeni sezon kampı sonrasında vereceği kaydedildi.

Giden gidene
Umut Nayır ile anlaşmaya varan Beşiktaş yerli operasyonu için de küme düşen Osmanlıspor ile temaslarını sürdürüyor. Serdar Gürler ve Musa Çağıran için pazarlıklar kıran kırana devam ederken, Kara Kartal’ın görüşmelerde büyük aşama kaydettiği öğrenildi. Beşiktaş, bu yıldızlar için Başkent temsilcisine toplamda 3 milyon Euro (16 milyon TL) kiralama bedeli ve her biri için 2.5 milyon Euro’luk (13 milyon TL) satın alma opsiyonu önerirken, Mor-Sarılılar’ın da bu teklife sıcak baktığı kaydedildi. Siyah-Beyazlılar’ın, iki oyuncuyla da her konuda anlaşmaya vardığı ve artık Osmanlıspor’un onayını beklediği belirtildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar