Orman’dan yeni teknik direktörü açıklaması

Spor camiasında son zamanlarda konuşulan konular arasında Şenol Güneş’in Milli Takım’a gitmesi de var. Güneş’in yerine kimin geçeceği henüz belli değilken Başkan Orman’dan açıklama geldi.

Orman’dan yeni teknik direktörü açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
2 Mart 2019 Cumartesi 11:10

TFF’den yapılan açıklama ile Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in 1 Haziran’dan itibaren Milli Takım ile çalışamayacağı başlayacağı ve 4 yıllık bir anlaşma sağlandı belirtildi.

 Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yeni teknik direktör hakkında, “Geçmişinde Beşiktaş bulunan da olabilir geleceğinde Beşiktaş olan da. Yerli de olabilir yabancı da biz kavun-karpuz seçer gibi değil; Beşiktaş'ı taşıyıp taşıyamayacağına bakıyoruz" dedi.

Milli Takım'ın başına geçecek olan Şenol Güneş'le ilgili konuşan Orman "Şenol hocamızın gitmesi olağanüstü gibi gözüküyor ancak bunlar olabilen şeyler. Sezon sonu itibarıyla kendisi milli takıma gidiyor. Bizim işimiz de Beşiktaş'ı başarılı kılmak. Yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Kiralık olarak Beşiktaş'ta bulunan Adem Ljajic'le ilgili de yöneltilen soruyu da yanıtlayan Orman, "Ljajic, önümüzdeki sezon da Beşiktaş forması giyecek gibi gözüküyor. Kontratında belli maddeler var" ifadelerini kullandı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar