Beşiktaş'a güzel haber

Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 haftadır takımdan uzak kalan Georges Kevin N’Koudou’dan güzel haber geldi. 25 yaşındaki Fransız sol kanadın, sakatlığının kalmadığı ve görev verilmesi halinde Antalya karşısında forma giyebileceği öğrenildi.

Beşiktaş'a güzel haber
Son Güncelleme: 12 Haziran 2020 Cuma 12:21
12 Haziran 2020 Cuma 11:01

Beşiktaş'ta yeniden başlayan idmanlarda performansıyla dikkat çeken isimlerden bir tanesi sezon başında takıma katılan Georges Kevin N’Koudou olmuştu. Fransız futbolcu, performansıyla parmak ısırtırken büyük bir şok yaşadı ve 2 haftadır baldırındaki sakatlık nedeniyle takımla idmanlarda yer alamadı. Bir ara 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun, yarın Vodafone Park’ta oynanacak olan Antalyaspor mücadelesinde formasından uzak kalacağı iddia edilmişti, ancak müjdeli haber dün geldi.

6 gole katkı yaptı

Yıldız oyuncunun, sakatlığını tamamen atlattığı açıklandı. Bu doğrultuda N’Koudou’nun, teknik ekibin görev vermesi halinde Akdeniz ekibi karşısında Siyah-Beyazlı formasına kavuşabileceği öğrenildi. Fransız futbolcu, bu sezon çıktığı 26 karşılaşmada 3 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterirken, 3 de gol pası vermişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar