için kaldı

Beşiktaş yeni sezona kötü başladı

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Demir Grup Sivasspor evinde Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş yeni sezona kötü başladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
18 Ağustos 2019 Pazar 08:39

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Demir Grup Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Sivasspor, 3-0'lık skorla kazandı.

Sivasspor, 30. dakikada Mert Hakan Yandaş'ın golüyle öne geçti. İlk yarının uzatma anlarında Sivasspor kalecisi Samassa ile Beşiktaşlı Tyler Boyd çarpıştı. Samassa, sağlık ekiplerinin 8 dakikalık müdahalesi sonrası kenara geldi ancak kenara gelir gelmez bir anda yere yığıldı. Ambulansla hastaneye götürülen Samassa, geçici hafıza kaybı yaşadı.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Sivasspor, 54. dakikada Mustapha Yatabare'nin ceza sahası dışından attığı golle farkı 2'ye çıkardı. 76. dakikada Emre Kılınç, 25 metreden çektiği şutla maçın skorunu belirledi.

Bu sonucun ardından Sivasspor, sezona 3 puan ile başladı. Beşiktaş ise ilk hafta puanla tanışamadı. Sivasspor, gelecek hafta Çaykur Rizespor ile 25 Ağustos Pazar 19.15'te deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş ise 23 Ağustos Cuma 20.30'da evinde Göztepe ile karşılaşacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar