için kaldı

Beşiktaş’a transfer olan Muhayer Oktay kimdir, kaç yaşında?

Beşiktaş’ın Alman ekibinden transfer ettiği Muhayer Oktay perşembe günü geliyor. Peki Muhayer Oktay kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş’a transfer olan Muhayer Oktay kimdir, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
15 Ocak 2019 Salı 10:04

Süper Lig’de istenilen başarıyı veremeyen Beşiktaş yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirmenin peşinde.

Siyah-beyazlıların, Alman ekibi Fortuna Düsseldorf forması giyen 19 yaşındaki Muhayer Oktay'ı kadrosuna kattığı öğrenildi. Türkiye'den bazı takımların da talip olduğu Muhayer'i, teknik direktör Şenol Güneş'in çok beğendiği ve transferden sorumlu yöneticilerin Almanya'ya giderek mutlu sona ulaştığı ifade edildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek orta saha oyuncusu için henüz Fortuna'ya ne kadar bonservis bedeli ödeneceği bilinmiyor.

5 yıllık atacak

Geleceğin en önemli futbolcularından biri olması beklenen Muhayer'in, perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi. Bu oyuncuyla yapılacak sağlık kontrollerinin ardından 5 yıllık sözleşme yapılacağı belirtildi.

Muhayer Oktay kimdir?

28 Nisan 1999 Almanya Hagen doğumlu olan orta saha oyuncusu 1.75 boyunda ve iki ayağını da kullanabiliyor. Fortuna Düsseldorf alt yapısında forma giyen 19 yaşındaki oyuncu geçen sezon Fortuna U19 takımında çıktığı 28 maçta 8 gol atarak dikkatleri üzerine çekti ve Fortuna Düsseldorf 2 takımına yükseldi.

Türkiye U18, U19 ve U21 formalarını toplamda 24 kez giyer Muhayer Oktay 6 gol atma başarısı gösterdi.

Fortuna Düsseldorf ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek Muhaber Oktay'ın güncel piyasa değeri 75 bin euro.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar