için kaldı

Ali Koç’tan itiraf: Ben de utanıyorum

Diego Reyes transferi hakkında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Reyes transferinden ben de utanıyorum ama nereden bilebilirdim” dedi.

Ali Koç’tan itiraf: Ben de utanıyorum
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
18 Mart 2019 Pazartesi 11:21

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir programda konuştu. Başkanlığının ilk sezonunu değerlendiren Ali koç, “Bu sene kötü başkanlık yaptığımı söyleyebilirsiniz. Bu sezon bir bitsin... Ben bu sene kötü başkanlık ettim ama ciğeri üç para etmez televizyon yorumcularının ağzına sakız etmem kendimi” ifadelerini kullandı

“Ben de utanıyorum”

Transfer eleştirileri hakkında açıklamalarda bulunan Koç, “Diego Reyes transferinden ben de utanıyorum. Ancak nereden bilebilirdim! 20 yaşında Meksika Milli Takımı’nın kaptanlığını yapmış bir oyuncu. Slimani geldiğinde ise ‘En iyi santrfor’ dediler. Böyle olacağını nereden bilebilirdim!” dedi.

Koç, altyapının önemli olduğuna değinerek, “Bu konuda eskiden çok hata yapılmış. Altyapıyı oturtsam, her sene Şampiyonlar Ligi’ne gidip faiz yükünden de kurtulursak işler rayına girer. Dereağzı’nda çalışan adamın 14 yaşındaki oğlu Porto’da oynuyormuş! Maaş vermiyorlarmış, ev kirası ve yemek. Burnumuzun dibindeki çocuğu alıp götürüyorlar” diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar