Belhanda’nın yerine Seri’ye görev verecek

Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen Galatasaray’da teknik patron Terim’in Belhanda’nın yerine Michaël Seri’ye görev vereceği belirtildi.

Belhanda’nın yerine Seri’ye görev verecek
Son Güncelleme: 16 Eylül 2019 Pazartesi 15:39
16 Eylül 2019 Pazartesi 10:24

Galatasaray, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Club Brugge müsabakasına hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, çenesinden ameliyat olan Younes Belhanda’nın yerine Michaël Seri’ye görev verecek.

Orta alanda Nzonzi, Lemina ve Seri üçlüsü boy gösterecek. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Fildişi Sahilli futbolcuyu Brugge deplasmanında daha ofansif bir pozisyonda oynatmayı düşünen Terim, Seri’nin bu karşılaşmada aynı zamanda çıkış yapacağını da öngörüyor.

Maskeli formül

Galatasaray, Kasımpaşa mücadelesinde fizik olarak kötü bir görüntü sergilese de Şampiyonlar Ligi motivasyonunun farklı olacağı görüşü ağırlıkta. Galibiyet hâlinde 2,9 milyon avroluk bir geliri kasasına koyacak olan Galatasaray paradan ziyade gruptan çıkmak için büyük avantaj sağlayacak. Bu arada Kasımpaşa müsabakasında çenesine darbe alarak ameliyat olan Belhanda’nın sahalara dönüşü merak ediliyor. Kararı plastik cerrahların vereceği belirtilirken Faslı oyuncu için “maske” formülü de düşünülüyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar