için kaldı

Bayern Münih-Beşiktaş maçı hangi kanalda, muhtemel 11’ler

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş, Bayern Münih ile bu akşam karşılaşacak.

Bayern Münih-Beşiktaş maçı hangi kanalda, muhtemel 11’ler
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
20 Şubat 2018 Salı 10:13

Beşiktaş, Şampiyon Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile eşleşti. Bayern Münih- Beşiktaş maçı bu akşam Almanya’da oynanacak.

Bayern Münih- Beşiktaş maçı bu akşam saat 22. 45’te başlayacak. Maç TRT1’den canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Muhatemel 11’ler

Bayern Munih: Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, David Alaba, Tolisso, Vidal, Robben, Müller, K. Coman, Lewandowski

Beşiktaş: Fabri, Adriano, Pepe, Vida, Caner, Atiba, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo

Şampiyonlar Ligi'nde 43. maç

Beşiktaş, Bayern Münih karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 43. mücadelesini yapacak. Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda 7. kez mücadele eden siyah-beyazlı takım, yaptığı 42 karşılaşmada rakiplerine 13 kez üstünlük kurdu. 9 maçta berabere kalan Beşiktaş, 20 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Şampiyonlar Ligi'nde rakip filelere 42 gol bırakan siyah-beyazlı takım, kalesinde ise 75 gol gördü.

Güneş: Olumsuz bakmıyoruz

 Maç öncesi basın açıklaması yapan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş şu ifadeleri kullandı

“Bayern Münih bu sezon evinde hiç kaybetmeyen bir takım. Uluslararası arenada en üst seviyedeki takımlardan biri. Olumsuz bakmıyoruz. Kendi futbolumuzu oynayıp sonuç almaya çalıştık gruplarda, yarın da öyle olacaktır. Yarın atacağımız gol ve goller bize avantaj sağlayacaktır. Bu zor olacak ama bu zorluğu aşacak oyuncu kadromuz var. Umarım başarılı oluruz.

Bayern'in kadrosu genelde belli, 1-2 değişiklik olabilir. Hücum anlayışı ile oynayan bir takımız, yarın savunmayı da önde yapmak istiyoruz, yarın bizim için bir test maçı olacak. Herkesin beklediği bir kadro çıkacağını düşünüyorum ama maç içinde değişiklikler olabilir. Geçmişi ve geleceği konuşmak yerine yarını yaşayacağız biz.

İlk defa kendimizi favori görmüyoruz ve bunu söylüyoruz. Almanya olduğu için bunu söylüyoruz. Oyuncu kalitesi kadar iş ciddiyeti var. Rakip ne olursa olsun, oyun ne olursa olsun aynı ciddiyetle yaklaşıyorlar”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar