Başkan Cengiz'den Falacao açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz transfer gündeminde olan Radamel Falcao için açıklamalarda bulundu.

Başkan Cengiz'den Falacao açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
29 Temmuz 2019 Pazartesi 15:23

Radamel Falcao transferi için uğraştıklarını dile getiren Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da çağrıda bulundu.

Mustafa Cengiz şu ifadeleri kullandı:

Olası herkesle görüşüyoruz. Transfer aylar öncesinde, yıl içinde süren bir süreç. Galatasaray'ın koşulları ve taraftarımızın taleplerine göre transferler yapmak istiyoruz. Taraftarların talebi her zaman birinci sıradır."

Ali Sami Yen Bey'in mezarına geldik. Süleyman Seba'yı da ziyaret edeceğiz. Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Denizlispor ve diğerleri, hepsi bizim kardeş kulübümüz. Buradan kardeşlik çağrısı yapıyorum, herkese başarılar diliyorum."

Piyasalar yüksek. Atletico Madrid bir sağ bek alıyor 120, genç forvet alıyor 130. Hiç bir şey göründüğü gibi değil. Bir takımın yıllık harcaması 15-25 milyon Euro olsun demek, o takımı bitirmek demek. Türkiye'nin şu an en değerli takımı Galatasaray. Genç takım olan Ajax'ın bile 4 katı değerde.

 "Ne kampanyasına ne şampiyonluğuna dil uzatırız"

Fenerbahçe ile karşılıklı girilen söz düellolarına değinen Cengiz, "Biz hiçbir camianın ne kampanyasına ne şampiyonluğuna dil uzatırız. Camiamıza, profesyonellerimize rakiplerimizin yöneticileri tarafından laf atılırsa en şiddetli şekilde cevap veririz. Taraftarı birbirine düşürecek söylemlerden kaçınalım. Ülkenin huzura, sükunete ihtiyacı var. Bilenle bilmeyen eşdeğer olmaz dedim." şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar