için kaldı

Başakşehir Sivas'ta da kayıp

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte şampiyonluk yarışını sürdüren lider Medipol Başakşehir, düşme potasının hemen üstünde olan Demir Grup Sivasspor'a konuk oldu

Başakşehir Sivas'ta da kayıp
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
4 Mayıs 2019 Cumartesi 10:11

İki takımın da özellikle maçın 2. yarısında inanılmaz gol pozsiyonlarını değerlendirememesi sonucu sahadan golsüz eşitlikle ayrıldılar. Bu sonuçla Abdullah Avcı'nın öğrencileri zirve yarışında yara aldılar. Başakşehir son 6 maçının 5'inde puan kaybetti. Pazar günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinin kazananı zirve yolunda en önemli adımı atmış olacak.

Spor Toto Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir, 31. hafta maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaştı. Ligde geride kalan 30 haftada 62 puan toplayan turuncu-lacivertli ekip, en yakın takipçisi Galatasaray’ın 2 puan önünde zirvede yer alıyordu. Abdullah Avcı'nın öğrencileri bu zorlu deplasmanda da puan kaybına devam ettiler ve golsüz eşitlikle sahadan ayrıldılar. Bu maç sonucunda Medipol Başakşehir son 6 maçının 5'inde puan kaybetti. Son 9 maçında 1 galibiyet elde eden Demir Grup Sivasspor zorlu rakibine karşı bir puanı hanesine yazdırarak düşme poztasının üst kısmında nispeten rahat bir nefes aldı.

Bu maçın sonucu sonrası gözler Pazar günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak derbi karşılaşmasına çevrildi. Galatasaray ya da Beşiktaş'ın alacağı bir galibiyet sonrası ligin zirvesindeki dengeler bir hayli değişecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar