Başakşehir Avrupa'da tarih yazdı!

Medipol Başakşehir, Almanya'da son ana kadar tur için savaştı ve Enzo Crivelli'nin 90. dakikada gelen golüyle grubunu lider tamamladı.

Başakşehir Avrupa'da tarih yazdı!
Son Güncelleme: 13 Aralık 2019 Cuma 01:03
13 Aralık 2019 Cuma 01:00

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 6. hafta maçında Almanya ekibi Borussia Mönchengladbach ile temsilcimiz Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Borussia-Park'ta oynanan mücadeleyi Başakşehir, 2-1 kazandı ve UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamladı.

Gladbach, 33. dakikada Marcus Thuram'ın golüyle 1-0 öne geçti. Medipol Başakşehir adına beraberlik golünü atan isimse 44. dakikada İrfan Can Kahveci oldu. Başakşehir'e turu getiren golü 90. dakikada Enzo Crivelli attı.

Başakşehir, bu sonucun ardından 6 maç sonunda topladığı 10 puanla grubu ilk sırada bitirdi. Grubu üçüncü bitiren Gladbach ise 8 puan topladı.

Grubun diğer maçında Roma ile Wolfsberger 2-2 berabere kaldı.

BAŞAKŞEHİR 11'İNDE 3 DEĞİŞİKLİK

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 6. ve son hafta maçında Alman temsilcisi Borussia Mönchengladbach'a konuk olan Medipol Başakşehir, grupta son oynadığı Roma karşılaşmasına göre 3 değişikle sahaya çıktı.

Turuncu-lacivertli takımın teknik direktörü Okan Buruk, sakatlıkları bulunan Martin Skrtel ve Fredrik Gulbrandsen ile Okechukwu Azubuike'nin yerine Junior Caiçara, Eljero Elia ve Danijel Aleksic'i ilk 11'de sahaya sürdü.

Buruk, ilk 11'ini Mert Günok, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mehmet Topal, İrfan Can Kahveci, Visca, Aleksic, Elia ve Crivelli'den oluşturdu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar