Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü için tarih verdi

beIN SPORTS'a konuk olen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün ne zaman takımın başına geçeceğini açıkladı.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü için tarih verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
1 Haziran 2018 Cuma 20:01

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Gomis hakkında açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım: Bafetimbi Gomis ilk bize geldi, Aykut Kocaman istemedi. Biz istemiyoruz, sonra diğerlerine gidiyor.Mutlaka yanlışlarımız vardır ama hatasız kul olmaz. Amatör branşlara destek veren devlet büyüklerine teşekkür ediyorum. Benim projelerim Fenerbahçe'nindir. Biz Fenerbank'ı yapacaktık önümüz kesildi.

"Dünya Kupası'ndan sonra bir hoca gelecek"

Aykut Kocaman'ın yerine getirilecek isim hakkında konuşan Yıldırım, "Dünya Kupası sonrası bir hoca gelecek. Bir ülkenin genç takımlarını, altyapılarını organize eden bir isim. Seçilirsek o gelip devam edecek. Scout ekibi oyuncu beğeniyor, teknik direktöre sunuyor, sonra teknik direktör beğenmeyip şu oyuncuyu alacağım derse o oluyor. Türkiye'de bu sistem geçerli. Sistem kargaşasını ortadan kaldırmak lazım. Genç-yaşlı scout ayrımı önemli değil. Tribünde oturan da, sosyal medyaya yazan da scout." açıklamasında bulundu.

"Hemen hemen her seçim tahmin ettiğim gibi çıkmıştır"

Ali Koç ile gireceği seçim yarışını değerlendiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım “Hemen hemen her seçimde tahmin ettiğim çıkmıştır. Bunda da çıkacağını düşünüyorum. Hesaplarıma göre seçileceğim” şeklinde konuştu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar