için kaldı

Avrupa'ya tatsız veda

UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda iddiası kalmayan temsilcimiz Beşiktaş, Wolverhamptıon ile oynadığı son maça yedekler ve gençlerden oluşan kadroyla çıktı. İlk yarıyı 0-0 kapatan Beşiktaş, ikinci yarı oyuna giren Diogo Jota'yı tutamadı ve maçı 4-0 kaybetti.

Avrupa'ya tatsız veda
Son Güncelleme: 13 Aralık 2019 Cuma 01:05
13 Aralık 2019 Cuma 00:50

UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton ile deplasmanda karşılaştı. Molineux Ground Stadı'nda oynanan maçı Beşiktaş 4-0 kaybetti ve Avrupa defterini bu mağlubiyetle kapattı.

Wolverhampton'a galibiyeti getiren golleri 58, 63 ve 69. dakikada Diogo Jota, 67. dakikada Leander Dendoncker kaydetti.

Bu mağlubiyetin ardından Beşiktaş 3 puanla grubu noktaladı. Wolverhampton, 13 puanla gruptan ikinci oldu ve tur atladı. grubun diğer maçında Braga, Brastislava'yı deplasmanda 3-2 yendi ve 14 puanla gruptan lider çıktı. Bratislava da 4 puanla grubu tamamladı.

ABDULLAH AVCI, GENÇLERİ DE OYNATTI

UEFA Avrupa Ligi K Grubu son hafta maçında İngiltere temsilcisi Wolverhampton'a konuk olan siyah-beyazlı ekip, rakibi karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. İngiltere kadrosuna Loris Karius, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Adem Ljajic ve Burak Yılmaz gibi önemli oyuncuları dahil etmeyen teknik direktör Abdullah Avcı, Wolverhampton karşısında Süper Lig'de fazla şans vermediği oyuncuları oynattı.

Kalede Utku Yuvakuran'a şans veren Avcı; Kerem Kalafat, Erdoğan Kaya, Erdem Seçgin, Oğuzhan Özyakup, Güven Yalçın ve Tyler Boyd gibi oyunculara görev verdi. Avcı, ayrıca Necip Uysal, Pedro Rebocho, Jeremain Lens ile Umut Nayir'i son maçta görevlendirdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar