Barcelona'dan Abdülkadir Ömür'e övgü dolu mesaj

Abdülkadir Ömür'ün Bursaspor maçında attığı gole Barcelona'dan övgü dolu mesaj geldi. Attığı gol için Messi benzetmesi yapıldı.

Barcelona'dan Abdülkadir Ömür'e  övgü dolu mesaj
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Nisan 2019 Cumartesi 11:24

Süper Lig’de Bursaspor maçında Abdulkadir Ömür öyle bir gol attı ki, Barcelona bile gole sessiz kalamadı. Mücadeleye ikinci yarıda Olcay Şahan'ın yerine dahil olan Abdülkadir ceza sahası dışından attığı şık golle takımına 3 puanı getirdi. Genç futbolcunun golü Arjantinli yıldız Lionel Messi’nin attığı gollere benzetildi, gol videosu alıntılanarak tarafta, soru yöneltildi.

İspanyol ekibi Barcelona’nın resmi Türkçe twitter hesabı yaptığı paylaşımla Abdülkadir’i Messi’ye benzetti. Trabzonspor’un Abdülkadir Ömür golü paylaşımını alıntılayarak, “Eğer izleme şansınız olduysa Trabzonspor’dan Abdülkadir Ömür’ün Bursaspor’a attığı bu gol, Leo Messi’nin hangi golüne benziyor?” paylaşımında bulundu.

Eski Trabzonspor'lu Didier Zokora: 'Türk Messi!'

Daha önce ülkemizde Trabzonspor ve Akhisarspor formaları giyen Didier Zokora da Abdülkadir Ömür'ü kutladı. Futbolu bırakan ve ekonomi sektöründe iş hayatına atılan Zokora onaylı Twitter hesabından; '"Türk Messi süper gol!" yazdı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar