Yanal, Bursaspor maçını değerlendirdi

Bursaspor maçı sonrası konuşan Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal Artık Fenerbahçe'yi ne olursa olsun aykırı bir skorun aklında olmayacağı günlere taşımak en büyük dileğimiz olacak" diye konuştu.

Yanal, Bursaspor maçını değerlendirdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
22 Ocak 2019 Salı 09:23

Bursaspor ile oynana mücadelede 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’ni teknik direktörü Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ise oyuna iyi başladıklarını belirtti. Oyunun kırılma noktalarındaki problemler yüzünden rakip takımdan baskı yediklerine işaret eden deneyimli çalıştırıcı, bu baskıyı ise kıramadıklarını kaydetti.

Bursaspor'un attığı gol ile ilgili tartışmalara da değinen Yanal şu ifadeleri kullandı:

"Keşke bu tartışmalar olmasaydı. Keşke hep futbolun içinde kalsaydık. Bunun maçın önüne geçmemesi benim en büyük dileğim. Takımın performansını yükseltmek, ligin ikinci yarısında farklı bir performansla taraftarın, futbolseverlerin karşısında olmak niyetindeyiz. Onunla anılmak istiyoruz. Organizasyon anlamında iyi bir takım olan Bursaspor karşısında maçın birçok bölümünü daha iyi geçirebilirdik. Galibiyeti maalesef tartışmalı bir sonuçla kaybettik ve berabere bitirdik. Bundan sonra oynayacağımız avantajlı maçlarımız var. Onlardan çıkıp en sonunda da istediğimiz hedefe ulaşacağız. Artık Fenerbahçe'yi ne olursa olsun aykırı bir skorun aklında olmayacağı günlere taşımak en büyük dileğimiz olacak"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar