için kaldı

Antalyaspor’un hesaplarına haciz

Antalyaspor'da Başkan Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor'un hesaplarına haciz konulduğunu açıkladı.

Antalyaspor’un hesaplarına haciz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
10 Kasım 2018 Cumartesi 22:19

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, iki haciz müzekkeresiyle banka hesaplarının işlem yapılamaz hale geldiğini bildirdi. Öztürk, Hasan Subaşı Tesisleri’nde yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, Antalyaspor’un yarın oynayacağı Akhisarspor karşılaşması öncesinde yaşanan bazı gelişmelerin kendilerini derinden yaraladığını belirtti.

Son günlerde yaşanan bazı olumsuzlukların kamuoyu tarafından bilinmesi için basın toplantısını düzenlediklerine dikkati çeken Öztürk, yönetimin göreve geldiğinden günden bu yana kamuoyunda, futbol dünyasında güven ortamının saha sonuçları ve tribünlerdeki doluluğun her geçen gün artmasıyla net olarak görüldüğünü söyledi.

Öztürk, dün futbolculara ve kulüp personeline alacaklarının bir kısmının ödeneceğinin sözünü verdiklerini belirterek, şunları kaydetti: “Maddi kaynak yarattık. Ne varki ödeme yapmamız her fırsatta Antalyaspor sevdalısı olduğunu söyleyenler tarafından engellendi. Tarafımızdan verilen sözün yerine getirilmesine dakikalar kala, saat 16.40’da iki haciz müzekkeresi ile banka hesaplarımız işlem yapılamaz hale gelmiştir. Son dakika haciz uygulaması yapan birisinin Antalyaspor sevdalısı olduğun söyleyen, kentin öz evladı olmakla övünen önceki dönem başkanımız Cihan Bulut, diğerinin yönetiminden Şükrü Ülker olması camiamızı derinden yaralamıştır. İcra işlemlerinin vekil sıfatıyla bir başka eski yönetim kurulu üyesi avukat Ali Kuş tarafından yapılmış olması da bizleri üzmüştür.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar