Arslan: Amacım tatil yapmak değil şampiyonluk kazanmak

Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olan Tolgay Arslan, Ersun Yanal’ın ‘potansiyelinin artır sözlerine, “Benim amacım tatil yapmak değil şampiyonluk kazanmak” ifadeleriyle yanıt verdi.

Arslan: Amacım tatil yapmak değil şampiyonluk kazanmak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
7 Şubat 2019 Perşembe 10:33

Fenerbahçe’ye transfer olan Tolgay Arsalan sarı lacivertli formadaki armayı öpmüş ve “Beşiktaş armasını hiç öpmedim” sözleriyle gündem olmuştu.

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan ve yaklaşık 3.5 ay futbol oynayamayan Tolgay Arslan, açık kapatmaya çalışıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, oyuncusuyla yaptığı özel görüşmede "Fiziksel eksiğini bir an önce gidermeni bekliyorum. Sen Fenerbahçe'nin şampiyon kadrosunun en önemli parçalarından biri olacaksın. Potansiyeline inanıyorum. Fiziksel devamlılığını sağladığın müddetçe bu takımın vazgeçilmezi olacaksın" dediği öğrenildi.

“Tatil yapmaya gelmedim”

Tolgay'ın, transferinde büyük etken olan Yanal'a en geç 2 hafta içerisinde fiziksel olarak hazır duruma gelme sözü verdiği ifade edildi. Tecrübeli oyuncunun "Benim amacım burada tatil yapmak değil, şampiyonluklar kazanmak. En kısa süredetoparlanıp gelecek sezonun kemik kadrosunda kendime yer bulacağım" şeklinde hocasına garanti verdiği belirtildi.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar