Alman basınından Karius'a sert eleştiri

Alman basını, Beşiktaş'ın kalesine geçtiği günden bu yana en çok konuşulan isimlerden olan Loris Karius hakkında "Aklı kalede değil sosyal medyada. Paylaşımlarını, performansından daha önemli görüyor." yazdı.

Alman basınından Karius'a sert eleştiri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
14 Ekim 2018 Pazar 12:59

Beşiktaş'ın kalesine geçtiği günden bu yana en çok konuşulan isimlerden olan Loris Karius'a Almanya'dan sert bir eleştiri geldi. Alman Milli Takımı'nın eski futbolcularından olan Uli Stein, ülkenin önde gelen gazatesi Bild'e yaptığı açıklamada Karius'un fazla magazinsel davrandığını iddia etti.

"Sahadaki performansından çok daha önemli görüyor!"

Liverpool'dan kiralanan 25 yaşındaki file bekçisinin sürekli olarak sosyal medyadaki paylaşımlarıyla öne çıkmasının doğru olmadığını kaydeden Stein, "Karius muhtelemen sosyal medya hesaplarına fotoğraflar atıp, paylaşımlar yapmayı sahadaki performansından çok daha önemli görüyor. Sahadaki performansının getirilerinden çok sosyal medyanın getirilerini önemsiyor sanırım" dedi.

Uli Stein, Karius'un geçen sezon Şampiyonlar Ligi finalindeki hataları sonrası bir ya da iki sene kusursuz oynamak zorunda olduğunu da dile getirdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar