Ali Koç ve Fatih Terim karşı karşıya

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fatih Terim'in "Hakemler de insan, hata yapabilir" açıklaması ile ilgili, “Fatih Terim'in yaptığı açıklamaları doğru bulmuyoruz, aslında bu açıklamalar üzerinden biraz da kurnazlık yapılıyor.” dedi

Ali Koç ve Fatih Terim karşı karşıya
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
14 Şubat 2019 Perşembe 15:30

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç basın toplantısında konuştu. Koç, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in "Hakemler de insan, hata yapabilir" sözlerine yanıt verdi.

Koç şu ifadeleri kullandı:

“Hakem hataları ne bugün ilk, ne yarın son. Hakemler insandır, herkes hata yapabilir. Bunu ilk söyleyen de her zaman söyleyen de biziz. Yok benim tacım verilmedi, bir tane pozisyonumuz penaltı verilmedi diye ortalığı yangın yerine çevirmedik.

Kulüpler Birliği açıklamasının arkasındayım. Fatih Terim'e katılmıyorum, kurnazlık yapılıyor. O bildiri bir kulübe karşı yapılmadı. Hakemlere düdük astırılmasına karşı olduğumuzu söyledik.

Hakem hatalarından sonra hakemlere maç verilmeyerek ceza verildiğini gördük. İlk defa bir hakemin, bir kulübün talebiyle uzaklaştırıldığı açıklandı. Ne hikmetse Namoğlu da bir Galatasaray maçından sonra çıktı konuştu yine.

Trabzonspor maçından dolayı gönderilmedi. O hata bardağı taşıran son damlaydı dendi. Ama başka türlü düşünülürse Trabzonspor maçlarında hata yapmayın dendiği anlaşılabilir.

Hiç lobimiz olmadığı söyleniyor. Hatta çok efendi olduğumuz. Federasyona ne kadar çok insan sokarsan o kadar hakkını koruyabilirsin. Bu da sistemin ne kadar yozlaştığını göstermektedir. Her kulüpten 3'er kişinin atanmasının yanlış olduğunu düşünüyoruz.

Seçimler gelecek ile ilgili fırsattır. Bizim bu sistemin parçası olup olmayacağımıza karşıyız. Ben parçası olmaktan yana değilim. Belki hiç oy kullanmayız. Geldiğimiz noktada bu seçimler Türk futbolunun geleceği için mihenk taşıdır.

MHK Başkanı değişmeliydi, değişti. MHK Başkanı ne kadar bağımsızdır? Karar alırken ne kadar bağımsızlar? Belli ki üstleri memnunlardı ki kamuoyu baskısı artınca istifa edildi.

MHK Başkanlığı için adaylar konuşuluyor. Bir tanesi var ki isminin geçmesi bile abesle iştigal!

Hangi açıdan bakarsınız bakın. İddaa ve TFF'nin başında aynı kişinin olması abesle iştigal. Hatta aynı aileden bile olmamalı. Kısa cevap Yıldırım Demirören bugünden itibaren devam etmemelidir. Başkanımız en doğrusunu bilebilir. Dünyanın başka bir yerinde başlaması mümkün değildir.

Asıl biz Galatasaray'a teşekkür borçluyuz. Serdar Aziz gibi milli bir futbolcuyu aldık. Gelen tüm tekliflere rağmen Fenerbahçe'ye gelmek istemesi. Bonservissiz geldiği için biz teşekkür borçluyuz. Böyle başka oyuncuları varsa seviniriz. Tolga Ciğerci bonservissiz geldi, 1 kuruş maaş ödemedik. Tolga sıhhatine kavuşacaktır. Çok ciddi bir programda. Bir önceki takımında yanlış tedavi görmüştü. Biz yeteneklerine güveniyoruz. Önümüzdeki sezon vefanın karşılığını verecektir. Serdar'ın performansı ortadadır. Bir kez daha Sayın Mustafa Cengiz'e teşekkür ediyorum."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar