Ali Koç: Terör örgütünün en önemli ayağı medyasıydı

Şike davası kararı sonrası konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, " Terör örgütünün en önemli ayağı medyasıydı. Kendi medyası dışında, bilerek isteyerek bunların maşası olanlarla da hesaplaşmalıyız. Yaptıklarına pişman edeceğiz" dedi

Ali Koç: Terör örgütünün en önemli ayağı medyasıydı - Sayfa 1

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu gerekçesiyle 88 sanığın yargılandığı davanın karar duruşması sona erdi. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları karşısındaki binada yapılan duruşmaya, müdahil Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da katıldı.

1 6
 
Ali Koç: Terör örgütünün en önemli ayağı medyasıydı - Sayfa 2

Kararın açıklanmasının ardından basın mensuplarının karşısına geçen Koç, "Bir pazar sabahı başlayan ve F.Bahçe'yi maddi manevi büyük zararlara uğratan davada önemli bir dönemece geldik. Cezaların artık değişeceğini sanmıyorum" dedi.

2 6
 
Ali Koç: Terör örgütünün en önemli ayağı medyasıydı - Sayfa 3

"YAPTIKLARINA PİŞMAN EDECEĞİZ"
Fenerbahçe Başkanı, şunları söyledi: 

3 6
 
Ali Koç: Terör örgütünün en önemli ayağı medyasıydı - Sayfa 4

"Hukuki süreç ne olursa olsun, F.Bahçe'ye yaşatılanlar, F.Bahçe taraftarlarının yaşadıkları hiçbir cezayla ölçülemez. Devletin kılcal damarlarına sızarak Türkiye'ye çok büyük zarar verdiler. Bu insanların bu kadar güç sahipleri olmaları... Bundan ders alınmalı. Bugün hesabını sormamız gereken daha çok kurum ve kişiler var. Şu an mutlu değiliz. Zafer çığlıkları atmıyoruz. Çok kızgınız. Bu camia hakkını alana kadar kızgınlığımız devam edecektir. 

4 6