için kaldı

Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın tokat attığı yöneticiyi listesine aldı

Fenerbahçe'de başkanlık adaylığını daha önce açıklayan Ali Koç, yönetim kurulu için listesini hazırlamaya başladı.

Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın tokat attığı yöneticiyi listesine aldı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
15 Kasım 2017 Çarşamba 11:27

2018 Mayıs ayında yapılacak Seçimli Olanğan Genel Kurul'da başkanlık için Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Ali Koç, yönetim kurulu listesi için çalışmalarına başladı.

Futbolu tamamen profesyonellere bırakmayı planlayan Koç’un basketbol şubesini Işık Eyigüngör'e emanet edeceği de konuşuluyor.

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ BAŞKANI

Akşam'ın haberine göre; Ali Koç'un şube için düşündüğü isim Yakın Doğu Üniversitesi Kadın basketbol takımının başkanı Işık Eyigüngör. İki isim arasında görüşmeler devam ediyor. Yapılan görüşmelerin en kısa süre içinde netleşeceği belirtiliyor.

AZİZ YILDIRIM, IŞIK EYİGÜNGÖR'E TOKAT ATMIŞTI

Bilindiği gibi bu yıl 7 Mayıs tarihinde oynanan, Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Işık Eyigüngör arasında fiili müdahale ile sonuçlanan olaylar yaşanmıştı. Yıldırım’ın Eyigüngör’e attığı tokat çok konuşulmuştu.

 

 “Kasten yaralama” suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İddianamede, Yıldırım’a karşılık veren Işık Eyigüngör hakkında da, “Kasten yaralamaya teşebbüs” suçundan da 9 aya kadar hapis cezası istendi.

Yıldırım döneminde Fenerbahçe'de yöneticilik yapan Eyigüngör, Yakın Doğu Üniversitesi kadın basketbol takımının başında birçok başarı elde etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) temsilcisi bir sezon içinde Türkiye Kupası, FİBA Kadınlar Avrupa Kupası ve lig şampiyonluğuna ulaşmasını bilmişti. Yakın Doğu basketbol takımı bu sezon da başarılı bir grafik sergilemeye devam ediyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar