için kaldı

Ahmet Bulut'tan Falcao açıklaması

Amerika ligi MLS'e gideceği iddia edilen yıldız forvet Radamel Falcao'nun kesin olarak Galatasaray'da kalacağı anlaşıldı.

Ahmet Bulut'tan Falcao açıklaması
Son Güncelleme: 6 Aralık 2019 Cuma 14:10
6 Aralık 2019 Cuma 14:05

Galatasaray’a büyük bir sükseyle gelerek camiayı ayağa kaldıran, fakat en son PSG maçında forma giyerek yaklaşık 2 aydır sakatlık problemleriyle uğraşan Radamel Falcao hakkında ‘Bir transfer daha gerçekleştirecek’ haberleri taraftarları şaşkınlığa uğratırken, Kolombiyalı yıldızla ilgili ‘MLS takımlarıyla görüşüyor’ iddiaları Başkan Mustafa Cengiz ve ünlü menajeri Ahmet Bulut’un açıklamalarıyla son buldu.

"Falcao hiçbir yere gitmiyor"

Falcao’nun geleceği hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, dünyaca ünlü golcü için “Beckham, Radamel Falcao'yu istemiş hem de çok daha yüksek para teklif etmiş. Tabii şimdi bunlara hiç kimse inanmıyor, biz bunları görüyoruz, anlatıyoruz. Real Madrid, Juventus istedi diyoruz, insanlar gülüyor ama gerçek bu. O zaman, sadece Galatasaray istedi ve Galatasaray'ı seçti diyorum yine olmuyor” ifadeleri kullanırken, 32 yaşındaki futbolcuyu Türkiye’ye getiren menajer Ahmet Bulut ise “Falcao hiçbir yere gitmeyecek, ABD söylentileri yalan, yok kardeşim kesin olarak Galatasaray’da kalacak” sözleriyle asılsız transfer haberlerinin önüne geçmiş oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar