için kaldı

Emre Belözoğlu: 1 ay daha acı içinde oynayacağım

Denizlispor maçında kırk kaburgası ile sahaya çıkan Emre Belözoğlu, meydana gelen sakatlığı nedeniyle 1 ay daha acı içinde oynayacağını söyledi.

Emre Belözoğlu:  1 ay daha acı içinde oynayacağım
Son Güncelleme: 22 Ekim 2019 Salı 12:12
22 Ekim 2019 Salı 11:44

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, kaburgasında meydana gelen kırkla sahaya çıkıyor. Sarı-lacivertli forma için hiçbir zaman fedakârlıktan kaçınmayan Belözoğlu, kırık kaburgasına, “En az 1 ay oynayamaz” yorumlarına rağmen Denizlispor deplasmanında sahaya çıktı. Fanatik’te yer alan habere göre, Belözoğlu’nun açıklamaları şöyle;

“Şampiyon olmak istiyorsak deplasman maçlarını mutlaka kazanmalıyız. Denizli sınavı da bizim için hayati öneme sahipti. Çok değerli 3 puanla ayrıldık. Ben ve arkadaşlarım Denizli’de büyük bir mücadele verdik. Rakibimizin durumu da çok kötüydü. Haftalardır kazanamıyorlardı. Karşımıza yeni bir hoca ile çıktılar. Bunun verdiği motivasyonla büyük bir mücadele sergilediler. Ancak kazandık ve zirveden kopmadık. Milli araya kadar oynayacağımız Konyaspor, Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarını kazanıp iyi bir seri yakalamalıyız.

“O pozisyonda şanslıydım”

Evet, kaburgamdaki kırık nedeniyle 1 ay daha acı içinde oynayacağım. Ancak sağlık ekibimiz bu konuda bana büyük destek veriyor. Onların da hakkını teslim etmek lazım. Kırığa rağmen, müthiş önlemler aldılar. Maç içinde rakibimin yaptığı hamlede çok şanslıydım. Allah’tan kırığın üstüne gelmedi. Alt bölgeden aldığım darbe bile uzun süre yerde kalmama neden oldu.”

“Devlerin Muriç’i istemesi sürpriz değil”

Vedat Muriç müthiş bir golcü. Avrupa’nın dev takımlarının radarında olması sürpriz değil. Bu ilgiyi hak ediyor. İnanıyorum ki, Sarı- Lacivertli formaya uzun yıllar hizmet edip, başarılarında pay sahibi olacak. Diğer arkadaşlarım da ondan aşağı kalmıyor. Takıma katkı sağlamak için büyük fedakârlıklarda bulunuyorlar.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar