için kaldı

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı CNN International'a konuk oldu

CNN International ekonomi programı Quest'e konuk olan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Richard Quest'in sorularını yanıtladı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı CNN International'a konuk oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
21 Temmuz 2018 Cumartesi 15:06

Quest'e programı sunucusu Richard Quest, "Ülkenizde meydana gelen politik olaylardan, özellikle son dönemdeki seçim sürecinden nasıl etkilendiniz? Orada mutlaka sizi de etkileyen farklılıklar, sorunlar meydana gelmiştir?" sorusuna.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı şu yanıtı verdi:

2016 yılında bir kriz yönetimimiz oldu. Biliyorsunuz 2015 bir rekor yılıydı, 2016 bir yönetim yılıydı. Biz bu gibi konuları her şeyi dengeleyerek be kapasiteyi yeniden düzenleyerek çözdük. Kapasitenin yeniden düzenlenmesi kilit noktaydı, çünkü insan-kapasite bağlantısı her zaman dengede olmalıdır. Ancak bu bağlantıyı dengeler, koşulları iyileştirir ve kaynaklarınızı yeniden organize ederseniz başarılı olabilirsiniz.

Biz de tüm bu politik süreç içerisinde bu şekilde başarılı olduk. Türkiye aynı zamanda çok güçlü bir turizm sektörüne sahip ve biz Türkler de yenide doğma konusunda bir numarayız.

Başarılı bir 2017’nin ardından 2018’in ilk yarısı yolcu sayısının ve kargo taşımacılığının ikiye katlanmasıyla yine bir rekor yılı oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar