için kaldı

Bağkur Sorgulama ile toplam hizmet sürenizi görüntüleyebilirsiniz

Bağkur sorgulama işlemi nasıl yapılır? Bağkur başlangıç tarihinizi ve toplam hizmet sürenizi öğrenebileceğiniz bağkur sorgulama ile tüm bilgilerinize ulaşın.

Bağkur Sorgulama ile toplam hizmet sürenizi görüntüleyebilirsiniz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
5 Ocak 2018 Cuma 10:28

Çoğu resmi kurum işlemi gibi bağkur sorgulama da artık çok kolay. Zira e-devlet üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bağkur sorgulama ile hem sigortanızın başlangıç tarihini hem de toplam hizmet sürenizi öğrenebilirsiniz. Ayrıca T.C. vatandaşlık numaranızla giriş yapmanız halinde bağkur numaranızı da öğrenebilirsiniz. Peki nasıl? Bağkur sorgulama nasıl yapılır?

Bağkur Sorgulama paneli sayesinde, yukarıda belirtilen bilgilere ulaşmak artık çok kolay. Sigorta başlangıç tarihinizden tutun da toplam hizmet sürenize kadar pek çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Bunun için bir PTT şubesinden 2 TL karşılığında e-devlet şifresi edinip www.turkiye.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle sisteme giriş yapmalısınız. Ardından bağkur sorgulaması yapabilmek için şu adımları izlemelisiniz:

Sayfanın sol tarafında yer alan “E-Hizmetler" seçeneğini tıklayıp, çıkan sayfada Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kategorisinin altında yer alan seçeneklerden 4B Hizmet Bilgisini seçin. İstenilen bilgileri girdikten sonra sorgulama işlemini gerçekleştirin.

BAĞKUR SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

E-DEVLET SGK HİZMETLERİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar