31 Ekim TV yayın akışı! Bugün hangi dizler var? 30 Ekim reyting sonuçlarında birinci kim oldu?

31 Ekim Çarşamba akşamı televizyonlarda hangi dizi var? 31 Ekim Çarşamba TV yayın akışı! 30 Ekim Salı reyting sonuçlarında kim birinci oldu? 30 Ekim Salı reyting sonuçları birincisi kim? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı yoksa Ufak Tefek Cinayetler mi? Detaylar haberimizde

31 Ekim TV yayın akışı! Bugün hangi dizler var? 30 Ekim reyting sonuçlarında birinci kim oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
30 Ekim 2018 Salı 09:47

31 Ekim Çarşamba akşamı ana haber bülteni sonra hangi dizler var? 31 Ekim Çarşamba günü ekran gelecek dizler hangisi? Sizler için derledik?

31 Ekim Çarşamba günü Show TV ekranlarında Ali Sunal yönetiminde Güldür Güldür Show ekranlara gelecek. 31 Ekim Çarşamba günü Güldür Güldür Show sonrasında ise Çukur’un tekrar bölümü yayınlanacak?

 FOX ekranlarında Yaparsın Aşkım var

31 Ekim Çarşamba Star TV’de ise yerli bir dizinin tekrarı yer alacak. FOX TV ekranlarında  31 Ekim Çarşamba günü Yaparsın Aşkım isimli yarışma programı bulunuyor. İlker Ayrık’ın sunduğu Yaparsın Aşkım yeni yarışmaları ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

31 Ekim Çarşamba TRT ekranlarında 3'te 3 Tarih isimli yeni bir yarışma programı var. Diriliş Ertuğrul’un setinde çıkan yangın nedeniyle başlayamayan dizinin oyuncusu Engin Altan Düzyatan yarışma programı ile karşımız acıkacak.

Çocuklar Duymasın’nda Haluk sıkıntıda

Kanal D ekranlarında ise başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç’in oynadığı Çocuklar Duymasın 31 Ekim Çarşamba günü yer alacak. Çocuklar Duymasın 55. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk, yakın arkadaşının olduğunu iddia eden Eray isimli biri yüzünden sıkıntı yaşıyor!

Haluk ve Meltem, dünürleri ile kafede otururlarken birisi Haluk'a seslenir. Haluk'un soyadını bile bilen Eray ismindeki bu kişi onu tanıdığını iddia eder ve "Kardeşim!" diye hitap eder. Haluk, adamı tanımıyordur; fakat Eray, Haluk hakkında çok şey biliyordur. Haluk şaşkınlığını Meltem ile paylaşır. Sonunda Eray'a kendisini tanımadığını anlatmaya çalışır.

Havuç'un eski sevgilisi sürekli onu aramaktadır. Simay'ın da olduğu bir anda gelen telefon işleri karıştırır. Eski sevgili yüzünden aralarında tartışma çıkar.

31 Ekim Çarşamba günü her bölümü ile sevenlerini ekranlara kilitleyen Sen Anlat Karedeniz dizisi yer alıyor. 31 Ekim Çarşamba günü ekranlara gelen dizinin başrolünde Tahir karakterinde Ulaş Tuna Astepe yer alırken, Nefes karakterine ise İrem Helvacıoğlu hayat veriyor.

31 Ekim Çarşamba günü yayınlanan dizilerden bir tanesinde TV 8 ekranlarında yer alan Jet Sosyete dizisi. Jet Sosyete dizisinin senaristliğini yapan Gülse Birsel aynı zamanda oyunculuğunu da üstleniyor.  Dizide ayrıca Sarp Apak, Hasibe Eren, Cengiz Bozkurt ve Çağlar Çorumlu oynuyor.

Jet Sosyete 2. sezon 3. bölümünde Yüksel Ailesi’nin evini karınca basması ve Yaşar’ın mücadele teknikleri başına çoraplar örecektir.

Şennur emlak sevgisi yüzünden, mahalledeki miras kalan bütün evleri ucuza kapatmaya çalışır. Bu emlak sevgisi, yalıya yaptığı ziyaretle başka umutlara yol açar.

Nazlı’nın İlayda ile yüzleşme çabaları sürpriz sonuçları da beraberinde getirir.

Gizem ve Safiye’nin organik beslenme sevdası, iki aileyi de açlık sınırlarına getirecek ve sinirlerin iyice gerilmesine neden olacaktır.

30 Ekim reyting sonuçlarının galibi kim?

30 Ekim Salı reyting sonuçları! 30 Ekim Salı reyting sonuçlarında hangi dizi birinci oldu. 30 Ekim Salı reyting sonuçları açıklandı 

30 Ekim reyting sonuçlarında ilk sırayı FOX TV’nin sevilen dizisi Kadın aldı. 30 Ekim reyting sonuçlarında ikinci sırada ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yer aldı. Listenin üçüncü sırasında ise Fatih Portakal ile FOX Ana Haber bulunuyor

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar