31 Ekim 2018 reyting sonuçları! Sen Anlat Karadeniz mi? Çocuklar Duymasın mı?

31 Ekim reyting sonuçlarının galibi kim oldu? 31 Ekim reyting sonuçları birincisi Kanal D ekranlarına yer alan Çocuklar Duymasın mı yoksa izleyicileri her bölümde heyecanlandıran Sen Anlat Karadeniz mi?

31 Ekim 2018 reyting sonuçları! Sen Anlat Karadeniz mi? Çocuklar Duymasın mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
31 Ekim 2018 Çarşamba 12:18

31 Ekim 2018 reyting sonuçlarının birincisi kim oldu? 31 Ekim 2018 reytinglerinde ilk sırada yer alan filimler hangileri? 31 Ekim 2018 reytinglerinde ATV ekranlarında yer alan Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölüm fragmanı Nefes’in Yiğit’i Vedat’a kaptırmasının ardından sıkıntılı sürecinin devam edeceğini gösterdi. Vedat’ın yaptıkları sonrasında  Yiğit’e sahip çıkan ve ona “oğlum” diyen Tahir ise bir kez daha Nefes’in gönlünü kazanacak.

31 Ekim 2018 reyting sıralamasında ilk sıralarda yer alan Çocuklar Duymasın kaçıncı oldu?

Çocuklar Duymasın 54. Bölümde, Havuç ve Simay'ın ani ayrılık kararı herkesi şaşırtırken, bu ayrılığın arkasında olan gerçek sebep sonunda ortaya çıkıyor!

Çocuklar Duymasın son bölümde, evlenmeleri beklenen Havuç ve Simay bir anda yollarını ayırmaya karar verir. Bu karar tüm ailede şok etkisi yaratır. Herkes ayrılık sebebini merak eder ve kendilerince bir yorum yapmaya başlar. Ancak bu yorumlar zamanla can sıkıcı hale gelmeye başlar. Dedikoduların bir anda yayılması Simay'ın ailesini de rahatsız eder ve tüm gözler genç çifte çevrilir. Artık bu söylentinlere bir son vermek gerekir. Havuç ve Simay ayrılıklarındaki gerçek sebebi açıklamaya karar verir. Peki bu kadar sorun olan ve ikiliyi ayıracak kadar etkili olan gerçek sebep ne?

Öte yandan Haluk'un eskilerden bir arkadaşı ortaya çıkar. Bu kişi tüm aileyi ve hatta Tuna'yı bile tanır. Ancak bir sorun vardır ki kimse onu hatırlamaz. Peki Haluk, arkadaşının kim olduğunu hatırlayabilecek mi?

31 Ekim 2018 reytinglerinde ise TRT’de yeni başlayan Engin Altan Düzyatan’ın sunduğu 3’te 3 Tarih yarışma programı kaçıncı olacak? 31 Ekim 2018 reyting sonuçlarına göre TV 8’de yayınlanan Jet Sosyete dizisi kaçıncı sırada yer aldı.

31 Ekim 2018 reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz sitemizde…

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar