3 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları-Mehmed Bir Cihan Fatihi reyting sonuçları

3 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları açıklandı mı? Geçen hafta 2. bölümüyle ekranlara gelen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

3 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları-Mehmed Bir Cihan Fatihi reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
4 Nisan 2018 Çarşamba 09:43

Salı akşamının reyting sonuçları yeni başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi nedeniyle artık daha da çok merak edilmeye başladı. Yayın günü olarak salı akşamına karar verilen dizi reytingleri bakalım bu hafta nasıl etkileyecek. Geçtiğimiz hafta ikinci bölümüyle ekranlara gelen dizi reytinglerde 3.sırada yer aldı. İddialı kadrosu ve konusuyla ilk bölümüyle izleyicilere beğenileceğinin sinyalini veren Mehmed Bir Cihan Fatihi dizinin yeni bölümü 3 Nisan akşamı yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Henüz 2 bölümü yayınlanan dizi beklenen reyting yükselişine sahip değil ancak bundan sonraki bölümlerde nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor. İşte 3 Nisan Salı reyting sonuçları..

Salı Akşamı Hangi Diziler Var?

Salı akşamı dizileri arasında Mehmed Bir Cihan Fatihi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler ve Kadın dizisi yer alıyor. Günün iddialı dizileri Kadın, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ufak Tefek Cinayetler karşısında Mehmed Bir Cihan Fatihi bu hafta kaçıncı oldu? 

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 3.BÖLÜM FRAGMANI

Sultan Mehmed, gizli kapılar ardında Konstantiniyye’nin fethi için çalışmaya devam etmektedir. Çandarlı'nın ise Sultan Mehmed’i zapturapt altına almak için başka hesapları vardır. Bu hesaplardan Sultan Mehmed’in annesi yerine koyduğu Mara Hatun da nasibini alacaktır. Ama fetih yolundaki en büyük tehlike bu değildir. Konstantinos yeni bir Haçlı birliği yaratmak niyetindedir. Bunu engellemek isteyen Sultan Mehmed, kimsenin aklına gelmeyecek, son derece tehlikeli bir işe girişecektir.

KADIN DİZİSİ 23. BÖLÜM FRAGMANI

Pırıl duyduğu vicdan azabından sonra Bahar ve çocukları yakından görmek ister. Yaşadığı kaybetme korkusuyla da Alp’i bir an önce Amerika’ya gitmeye ikna etmeye çalışır. Alp ise ne olursa olsun uzaklaşmak istememektedir. Ceyda ve Yeliz’in intikam almak için Şirin’e saldırması üzerine Şirin, yine olayı kendi tarafına çekmeyi başarır. Bahar’ın tüm olanlardan sonra Şirin’e duyduğu nefret her geçen gün artmaktadır. Hastalığının ilerlemesi üzerine de iyice güçsüzleşmeye başlar. Şirin’i ise mahallede çok büyük bir sürpriz beklemektedir...

EDHO 97.BÖLÜM FRAGMANI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü hafızalarda yerini korurken 97. yeni fragman yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlandı. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle dikkat çeken fragman, seyircilere yeni bölüme dair birçok önemli ipucu veriyor. İşte fragman ve yeni bölümden detaylar…

UFAK TEFEK CİNAYETLER 23. BÖLÜM FRAGMANI

Merve ve Pelin’in başı büyük dertte! Her an kendilerini parmaklıklar arkasında bulabilirler. Büyük bir panik ve yeni yeni kurulan oyunlar. Üstelik ikisi de kendini kurtarmanın peşinde. Pek de açık oynamıyorlar.Diğer yanda Oya’yla Serhan’ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Başlarına geleceklerden habersizler. Mehmet, Burcu ilişkisinde sona geliniyor. Marifetli bir oyuncu, oyunu ne zaman kaybettiğini hemen anlar… Bu defa kuyulara düşen Burcu mu olacak? Adalet yerini bulacak… Ve sonunda Sarmaşık’ın en büyük skandalı patlıyor. Merve, Serhan’ın hayatında biri olduğunu anlıyor. Kim olduğunu tespit etmek için şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yapıyor. Oya, kuş gibi düşecek tuzağa!

3 NİSAN SALI 2018 REYTİNG SONUÇLARI

A/B ve TOTAL Ne Demek?: Reyting oranları ölçülürken, izleyiciler eğitim durumları, gelir durumları gibi gruplara ayrılmaktadır. (A/B, C1, C2, D/E.) A/B grubu eğitim düzeyi ve geliri yüksek insanları oluşturmaktadır. Total ise ölçülen bütün grupların toplamı demektir..

Reyting (İzlenme Oranı) nedir?: Belirli bir zaman diliminde dakika başına düşen ortalama izleyici oranıdır.

Share (İzlenme Payı) nedir?: Bir kanalın ve programın belirli bir zaman diliminde toplam televizyon izlemelerinden aldığı paydır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar