24 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları-Mehmed Bir Cihan Fatihi reyting sonuçları

24 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting birincisi Mehmed Bir Cihan Fatihi mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı? Kadın mı? Ufak Tefek Cinayetler mi? Sorusunun cevabı dün akşam itibarı ile yanıtlanmış oldu. Peki ya 24 Nisan Salı reyting sonuçlarına göre reyting birincisi kim?

24 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları-Mehmed Bir Cihan Fatihi reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
25 Nisan 2018 Çarşamba 09:10

Salı akşamının reyting sonuçları yeni başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi nedeniyle artık daha da çok merak edilmeye başladı. Yayın günü olarak salı akşamına karar verilen dizi reytingleri bakalım bu hafta nasıl etkileyecek. Geçtiğimiz hafta 5. bölümüyle ekranlara gelen dizi reytinglerde 5.sırada yer aldı. Henüz 5 bölümü yayınlanan dizi beklenen reyting yükselişine sahip olamadı. Dizinin kaderi 6.bölümüne bağlandı. 1.elden bırakmayan Kadın dizisi reyting birinciliğini bu hafta da korudu mu? En son reytinglerde 2.sırada yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisin bu haftadaki performansı merak ediliyor.

24 Nisan Salı Akşamı Hangi Diziler Var?

Salı akşamı dizileri arasında Mehmed Bir Cihan Fatihi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler ve Kadın dizisi yer alıyor. Günün iddialı dizileri Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ufak Tefek Cinayetler karşısında Mehmed Bir Cihan Fatihi bu hafta kaçıncı oldu bakalım?

24 NİSAN 2018 REYTİNG SONUÇLARI

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi 6.Bölüm

Zağanos Paşa, sakladığı sırrın Mehmed tarafından keşfedilmesi endişesiyle son bir hamle yapar. Ama, bu hamle onu Çandarlı Halil Paşa’nın eline düşürecektir. Bu esnada Konstantiniyye’den, Mara Hatun’la ilgili gelen haber Sultan Mehmed’i harekete geçmeye zorlar. Sultan Mehmed ve İmparator Konstantinos tekrar karşı karşıya geleceklerdir.

Kadın 25.Bölüm

Pırıl ve Suat’ın gizli gizli konuştuğunu duyan Alp’in duydukları hiç hoşuna gitmeyecektir. Artık yönlendirilmekten ve hayatına karışılmasından sıkılan Alp’in Suat ve Pırıl’a karşı bir planı vardır. Şirin ise Alp ile karşılaştıktan sonra aldığı tehditlere rağmen bu işin peşini kolay kolay bırakmayacaktır. Şirin’in iliğinin Bahar’a uyduğunu öğrenen Hatice ve Enver buna hem çok sevinir, hem de bir yandan düşüncelidir. Çünkü hem Şirin’i hem de Bahar’ı ilik nakli için ikna etmek hiç kolay olmayacaktır...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 100.Bölüm

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde gerilim dolu anlar yer alacak. Dizinin yeni bölümünde Hızır 'Meryem'in sağlığı hiç bir şeyden önemli değil. Yaşasın da benden nefret ederek de yaşasın' diyerek dikkatli üzerine çekiyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Ufak Tefek Cinayetler 26.Bölüm

Oya ve Merve arasındaki muazzam çatışma başlıyor.Merve intikam planına başladı! İki kadın arasındaki muazzam çatışma nihayet başlıyor! Artık ateşin önünde kimse duramaz.. Bu arada Oya'nın hayatında çok heyecan verici bir gelişme var. Gelecek, ışıldıyor mu Oya'ya? Arzu, o yumruğun intikamını tam da kadınca bir oyunla alacak. Mehmet'i oyuna çekiyor. Kare as'ın dördüncüsü Pelin'in ise başına çorap örülmekte! Tam da evinin içinde, farkında olmadığı bir tehlike var. Taytay'ını kaybetmesi, an meselesi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar