23 Nisan 2018 reyting sonuçları- Çukur, Söz reyting sonuçları

Pazartesi akşamları Söz, Çukur, Siyah Beyaz Aşk ve Yasak Elma gibi oldukça iddialı diziler yarışıyor. 23 Nisan 2018 reyting sonuçları açıklandı mı?

23 Nisan 2018 reyting sonuçları- Çukur, Söz reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
24 Nisan 2018 Salı 09:59

Yine bir Pazartesi akşamı ve sevilen diziler bir arada. Pazartesi akşamlarının reyting yarışında olan Söz ve Çukur dizileri tatlı rekabetini sürdürmeye devam ediyor. Son haftalarda reyting yarışında birincilikle kapatan Çukur dizisi geçtiğimiz haftalarda birinciliğini tekrar Söz dizisine kaptırdı. Bakalım bu hafta birinciliği tekrar yakalayacak mı merak konusu oldu.

Çukur dizisi 23 Nisan akşamında 26.bölümü, Söz dizisi 43.bölümü, Siyah Beyaz Aşk dizisi 26.bölümü ve yeni yayınlanmaya başlayan Yasak Elma dizisi 6.bölümü ile ekranlara gelecek. Peki bu reyting yarışının galibi kim olacak?

Pazartesi akşamları Show TV’de Çukur, Kanal D'de Siyah Beyaz Aşk Star TV’de Söz, Fox TV’de Yasak Elma dizileri yayınlanıyor ve TV 8’de Survivor yarışma programı ekrana geliyor. Yeni bölümleri yayınlanan yapımlar arasından en çok hangisinin izlendiği merak ediliyor.

23 NİSAN 2018 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

ÇUKUR 26.BÖLÜM FRAGMANI

Vartolu, Nazım ve Emrah arasında kurulan ittifak yeni bir mücadelenin başlangıcı olur. İdris Koçovalı, Vartolu’nun önünde sadece iki seçenek bırakmıştır; Vartolu ya Salih Koçovalı olup Saadet’le evlenebilecektir ya da Vartolu olarak karşısına tüm Çukur’u alacaktır. Ancak İdris, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Çukur’un bazı erkekleri Vartolu’nun yanında yer almaktadır. Yamaç, bu güç birlikteliğinin neler getireceği konusunda endişelenirken; Sena da harekete geçer ve beklenmedik birinin kapısını çalar. Tüm dengelerin tamamen değiştiği Çukur’da yaşanacak büyük bir tehlike ise başta Yamaç olmak üzere pek çok kişinin hayatını derinden etkileyecektir.

SÖZ 43.BÖLÜM FRAGMANI

Yaralı halde teröristlerin hedefinde olan Yavuz, Bahar’ın da yardımıyla tehlikeyi savuşturmayı başarır. Ama teröristlerin takibinden kurtulmak için sığındıkları ormanda yollarını kaybederler. Yavuz ve Bahar, Tim gelene kadar yalnız başlarına gece boyunca mücadeleye devam edeceklerdir. Bu mücadele birbirlerine olan sevgilerini tekrar hatırlamak için de bir fırsat doğuracaktır. Kimliği deşifre olan Derman, Ataşe’yle kafa kafaya verip Medusa planını hızlandırma kararı alırlar. Tim’in bu planı önlemek için elindeki tek fırsat Ebu Zübeyir’e ulaşmaktır. Medusa planının şifrelerini para karşılığı satmayı kabul eden Ebu Zübeyir, Karabatak ve Eylem’in takibindedir. Ama Ataşe de yıllardır peşinde olduğu Ebu Zübeyir’e ulaşacak ve bilgi satmasını önlemek için her yolu deneyecektir.Eylem verdiği kararla Avcı’yla olan bağını koparmak üzereyken, evlilik yolunda ilk adımı atan Çaylak ve Su’ya Tim’in güzel bir sürprizi vardır. Nazlı ise Güler’in rahatsızlığı sonucu alacağı haberle hayatının şokunu yaşayacaktır. Ebu Zübeyir’den aldığı bilgiyle harekete geçen Tim büyük bir katliamı önlemek için İstanbul’a doğru yola çıkar.

SİYAH BEYAZ AŞK 26.BÖLÜM FRAGMANI

Siyah Beyaz Aşk 27. Bölüm Fragmanı -2 yayında! Namık’ın Aslı’ya söyleyeceği gerçek ne?

Aslı ve Ferhat, hayatlarına dahil olacak çocuklarıyla birlikte güzel bir gelecek için hayaller kurmaktadır. Fakat Namık, bu mutluluğa engel olmak için elinden geleni yapacaktır. Ferhat’ın Aslı’dan sakladığı büyük bir sırrı olduğunu duydukları karşısında tüm hayallerinin yıkılacağını söyler.

Aslı’nın Namık’tan duyduklarından sonra Ferhat ile olan ilişkisi, nasıl ilerleyecek?

YASAK ELMA 6.BÖLÜM FRAGMANI

Ender Yıldız’ın Halit’in yanına geri döndüğünü görünce, bir kumpasa kurban gittiğini anlar ve Yıldız’ın gerçek yüzünü Halit’e göstermek için ant içer. Yıldız masumiyetini kullanarak Halit’i kazanmaya uğraşırken, Halit’in peşinde sadece Ender’in olmadığını anlayacaktır. Alihan ise kendi hazırladığı oyunda yenilmenin acısını Zeynep’e sürpriz yaparak çıkarır. Alihan’ın beklenmedik hareketi Zeynep’in duygularını kontrol etmesini çok zorlaştıracaktır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar