için kaldı

17 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları- Mehmed Bir Cihan Fatihi, Kadın reyting sonuçları

17 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting birincisi Mehmed Bir Cihan Fatihi mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı? Kadın mı? Ufak Tefek Cinayetler mi? Sorusunun cevabı dün akşam itibarı ile yanıtlanmış oldu. Peki ya 17 Nisan Salı reyting sonuçlarına göre reyting birincisi kim?

17 Nisan 2018 Salı reyting sonuçları- Mehmed Bir Cihan Fatihi, Kadın reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Nisan 2018 Çarşamba 09:26

Salı akşamının reyting sonuçları yeni başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi nedeniyle artık daha da çok merak edilmeye başladı. Yayın günü olarak salı akşamına karar verilen dizi reytingleri bakalım bu hafta nasıl etkileyecek. Geçtiğimiz hafta 4. bölümüyle ekranlara gelen dizi reytinglerde 6.sırada yer aldı. Henüz 4 bölümü yayınlanan dizi beklenen reyting yükselişine sahip olamadı hatta 3.sıradan 6.sıraya geriledi. Dizinin kaderi 5.bölümü sonucuna bağlandı. 1.elden bırakmayan Kadın dizisi reyting birinciliğini korudu mu? En son reytinglerde 2.sırada yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de resmen ikinci sıraya oturmuş durumda.

17 Nisan Salı Akşamı Hangi Diziler Var?

Salı akşamı dizileri arasında Mehmed Bir Cihan Fatihi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler ve Kadın dizisi yer alıyor. Günün iddialı dizileri Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ufak Tefek Cinayetler karşısında Mehmed Bir Cihan Fatihi bu hafta kaçıncı oldu bakalım?

17 NİSAN 2018 SALI REYTİNG SONUÇLARI

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 5.BÖLÜM FRAGMANI

Mehmed, Orhan'ı serbest bırakanın Akşemseddin olduğunu öğreniyor! Melike'nin yaptıklarını öğrenen Sultan Mehmed Han, öfkesini en katı şekilde belli eder. Mehmed'in katı tutumu karşısında hatasını kabul eden Melike'nin susmaktan başka yapabileceği bir şey yoktur. Zağanos Paşa'nın Mehmed ile ilgili bildiği çok büyük bir sır vardır ve bunu koz olarak kullanma niyetindedir. Mehmed'in akıl hocası Akşemseddin, Orhan'ı neden serbest bıraktığını söyler. Mehmed ise sebebini dinledikten sonra asıl amacına odaklanacaktır.

KADIN DİZİSİ 25. BÖLÜM FRAGMANI

17 Nisan 2018 tarihli 25. bölümle ilgili yapılan özet açıklama şöyle; Pırıl ve Suat’ın gizli gizli konuştuğunu duyan Alp’in duydukları hiç hoşuna gitmeyecektir. Artık yönlendirilmekten ve hayatına karışılmasından sıkılan Alp’in Suat ve Pırıl’a karşı bir planı vardır. Şirin ise Alp ile karşılaştıktan sonra aldığı tehditlere rağmen bu işin peşini kolay kolay bırakmayacaktır. Şirin’in iliğinin Bahar’a uyduğunu öğrenen Hatice ve Enver buna hem çok sevinir, hem de bir yandan düşüncelidir. Çünkü hem Şirin’i hem de Bahar’ı ilik nakli için ikna etmek hiç kolay olmayacaktır...

EDHO 99.BÖLÜM FRAGMANI

17 Nisan 2018 akşamı ekrana gelecek  yeni bölümün özeti şöyle; Kimsesiz Yaşar'ın uzun zaman sonra karşısına çıkan gizli sevdası, dikkatsizce hareket etmesine ve sonucunda Reşit'in ağına düşmesine sebep olmuştur. Hızır Çakırbeyli eski dostuna olanları yeni düşmanına ödetmeye kararlıdır. Olanlardan sonra Reşit'i bir kez daha mekanında ağırlayan Hızır, eski olumlu tavrının aksine artık alenen hasım olduklarını vurgular. Reşit de bu karşılamaya cevaben küçümsediği Çakırbeylilere tehditler yağdırır. Artık sıranın kendilerinde olduğunu bilen Hakkı ise canını kurtarmak için Ekrem'den derhal etkili bir plan yapmasını ister. Eski hasımlarını da unutmayan Hızır kendinden beklendiği gibi masadaki ölümler için hazırlık yapmaktadır. Kural Kuraldır. Masada oturan masada ölecektir. Kalp doktoru Derya'nın eve gelmesiyle ortaya çıkan durumlar, Çakırbeyli ailesini Meryem'in hasta olduğu gerçeğine de yakınlaştırır. Her yerde gözü kulağı olan Hayriye Ana, Derya'nın kadın doğum uzmanı olmadığını bildiğinden, yakaladığı ipin ucunu düğümü çözene kadar bırakmamaya kararlıdır.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 25. BÖLÜM FRAGMANI

17 Nisan 2018 Salı günü yayınlanacak bölümle ilgili yapılan kısa açıklama şöyle; Merve hem Sarmaşık’a rezil oldu hem de büyük gerçeği nihayet öğrendi! Şimdi başlasın işte büyük savaş! Kimse bilemez aklından ne geçtiğini. Hiç beklenmedik hamleler yapmaya başlıyor Merve... Bu aşk, Oya’nın sonunu getirecek gibi. Sarmaşık artık tutuşmaya başladı. Diğer tarafta Kemal baş komiser yeni bir ipucu yakaladı, cinayeti aydınlatıyor artık. Kim öldü? Kim öldürdü?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar