11 Nisan 2018 reyting sonuçları-Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları

11 Nisan 2018 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı mı? Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları ne durumda?

11 Nisan 2018 reyting sonuçları-Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
12 Nisan 2018 Perşembe 09:43

Yeni bölümleri ile 11 Nisan Çarşamba akşamları ekranlara gelen dizilerin reyting sonuçları merak ediliyor. 11 Nisan 2018 Çarşamba en çok ne izlendi? AB, Total ve ABC 1 sıralamasını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul dizisi arasındaki yüksek rekabet bakalım bu hafta nasıl olacak? 4 Nisan 2018 Çarşamba reyting sonuçlarında bakalım hangi dizi ve programlar ön plana çıkacak hep birlikte izleyip göreceğiz..

11 Nisan 2018 Çarşamba dizi ve programları:

1- Sen Anlat Karadeniz | ATV
2- Diriliş Ertuğrul | TRT 1
3- Yaparsın Aşkım | Fox TV
4- Popstar 2018 | Kanal D
5- Güldür Güldür Show | Show TV

Önceki çarşamba reyting sonuçlarında Total grubunda 33,63 izlenme payı alarak birinciliğe yerleşen Sen Anlat Karadeniz’i, 31,27 izlenme payıyla Diriliş Ertuğrul takip etti. İki dizi arasındaki izlenme farkının giderek azalması Sen Anlat Karadeniz kan mı kaybediyor sorularına akıllara getirdi. Ayrıca Diriliş Ertuğrul AB ve ABC1 kulvarlarında birinciliği yine kimseye kaptırmadı.  Şimdi izleyici kitlesi 11 nisan çarşamba reyting sonuçlarını heyecanla bekliyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 114.BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul'un 114.bölümü izleyenelerin nefesini geçecek tarzda. Yeni bölümde Saattin Köpek'in ölüp ölmeyeceği merak eidliyor. Diriliş Ertuğrul'un bu bölümünde beklenen savaş başlıyor. Yeni bölümde Saadettin Köpek'in cezası kesilecek mi? Aslıhan'ın intikamı alınacak mı? Gecikmeli olarak yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un 114.bölümünde Saadettin Köpek sultan olmak için kendini saymayanları öldürecek. İşte yeni bölüm fragmanı..

SEN ANLAT KARADENİZ 12.BÖLÜM FRAGMANI

Sen Anlat Karadeniz'in son bölümü oldukça dram yüklü. Dizinin son bölümünde Tahir tutuklanıyordu. Bakalım 12.yeni bölümde durum ne olacak? Kendisi yüzünden tutuklanan Tahir için Nefes harakete geçiyor ve Vedat'ın karşısına çıkıyor. Bunun karşısında Vedat ise bunu koza çeviriyor. Vedat'ın en başından bu yana istediği tek şey Nefes ile evlenmek. Peki ya yeni bölümde Nefes bu teklife ne diyecek birlikte göreceğiz. Ya Vedat'a boyun eğip teklifini kabul edecek ya da Tahir'e gerçekleri anlatıp yardım isteyecek. Geçen hafta dizide Vedat'ı öldürme noktasına gelen Tahir neden vazgeçti en çok merak edilenler arasında bu var. Tahir bu konuda hem sessizliğini koruyor hem de Nefes'ten uzak durmaya çalışıyor. Ancak Nefes'in inadı bunun önüne geçiyor. Dizinin yeni bölümünde geçmişten gelen sır büyük yankı uyandıracak.

11 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI 2018 ÇARŞAMBA

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar