için kaldı

Kılıçdaroğlu: Sandığa gidip adaleti yeniden sağlayacağız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Samsun'da MYK sonrası yaptığı açıklamada, "Tatil yok, sandığa gideceğiz adaleti yeniden sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu: Sandığa gidip adaleti yeniden sağlayacağız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
19 Mayıs 2019 Pazar 18:07

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun'da MYK sonrası açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının satır başlıkları:

Diyorlar ki '18 günde ne yaptın?' 18 günde aldığı kararlarla İstanbul'un fakirinin, fukarasının, garibinin, gurebasının yanında olduğunu gösterdi. 'Efendim su fiyatlarını indirdik' diyorlar. 20-25 senedir indirmedin de Ekrem Başkan geldikten sonra mı indirdin? İndiren Ekrem Başkan'dır. Gençlere imkan sağlayan Ekrem Başkan'dır. Daha bu 18 günlük bir olay. Bir de 5 yılı düşünün. Pırıl pırıl bir İstanbul, güzel bir İstanbul, yaşanabilir bir İstanbul. Bunların tamamını yapacağız, tamamını hayata geçireceğiz.

"Bizim kitabımızda kavga yok"

AK Parti'li seçmenlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Bizim kitabımızda kavga yok, kimseyi ötekileştirme yok, kimseye kin duyma yok. Yüreğimizde insan sevgisi var. AK Parti'li kardeşlerime sesleniyorum, senin de vicdanına sesliyorum, senin de doğru kararlar vereceğine inanıyorum. Ayın 23'ün de hep beraber takip edeceğiz. Tüm İstanbullu kardeşlerime söylüyorum; ayın 23'ünde tatil yok, bir yerlere gitmek yok. Sandığa gideceğiz, adaleti yeniden sağlayacağız ve yeniden Ekrem Başkanı layık olduğu koltuğa, halkın koltuğuna yeniden oturtacağız. Telefon edeceğiz, konuşacağız, ikna edeceğiz, sandığa gideceğiz ve demokrasiyi yeniden inşa edeceğiz. 19 Mayıs, Cumhuriyetin kurulmasındaki en temel, en önemli adımdır. Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmamız gerekiyor, görkemli bir demokrasiyle taçlandırmamız gerekiyor." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar