için kaldı

Muharrem İnce'den TÜSİAD ziyareti

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, TÜSİAD'ı ziyaret etti. Öncesinde ise TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ile basın toplantısı düzenledi.

Muharrem İnce'den TÜSİAD ziyareti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
21 Haziran 2018 Perşembe 12:11

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik ile basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin genç nüfusuna dikkat çekerek, "Elimizde bir sihirli sayı var 29, Almanya'nın yaş ortalaması 40 İskandinav 45, bu bizim elimizdeki sihirli sayıdır. Bu gençleri iyi eğitirsek sihirli sayı lehimize olur. Topyekun kalkınma, sanayideki yüzde 25'i atıl olan kesimini boş duran meralarımızdan kullanılmayan denizlerimizden hepsini ayağa kaldırmaya ihtiyacımız var." dedi.

İnce konuşmasının devamında şöyle konuştu:

"4 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı adaylığım açıklandığında CHP rozetini çıkardım. Hepimizin Cumhurbaşkanı olarak çalışıyorum. Allah'ın izniyle bu seçimi kazandığımda cumhurbaşkanı yardımcılığında bütün kesimleri kucaklayacak şekilde kabineyi kuracağından kimsenin kuşkusu olmasın. Partizanca değil.

TÜSİAD Türkiye’nin zenginleri, isteselerdi saray yaparlardı binayı gördüm. Anlatmak istediğim bu. Geleneksel yapıyı korumak. Anlatmak istediğim bu. Bu ülkeyi kalkındırır ötesi görgüsüzlüktür."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar