Erdoğan’dan Akşener’e ‘duble yol’ yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında, İYİ Parti lideri Akşener’in “Duble yol yaptım', 'buzdolabını size ben getirdim', 'karnınızı ben doyurdum' gibi söylemler devlet ciddiyetine yakışmıyor. Bıkkınlık veriyor” sözlerine yanıt verdi.

Erdoğan’dan Akşener’e ‘duble yol’ yanıtı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
25 Haziran 2019 Salı 12:36

 

TBMM’deki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Duble yol yaptım', 'buzdolabını size ben getirdim', 'karnınızı ben doyurdum' gibi söylemler devlet ciddiyetine yakışmıyor. Neredeyse 'Anadolu'ya İslam'ı ben getirdim' diyeceksiniz. 17 yılda 2.3 trilyon dolar bütçe, 70 milyon dolar özelleştirme kullandınız. Yol da mı yapmayacaktınız? O kaynakları israf etmeseydiniz Türkiye bugün bu halde olur muydu? Masallar karın doyurmuyor Sayın Erdoğan. Damadın masallarıyla seçime kadar geldiniz. Liyakat sahibi bir ekibi ekonominin başına getirin” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in sözlerine yanıt verdi. Erdoğan şu açıklamaları yaptı:

“Türkiye'nin asıl hedefi yüksek teknoloji, markalaşmaya dayalı ihracatı geliştirmektir. Sözde siyaset yapan birileri eğitim, sağlıkta, ulaşımda, emniyette attığımız adımları küçümseyerek prim yapmaya çalışıyor. Bugün birisi öyle diyor; 'Şu kadar bölünmüş yol yapmakla mı oy alacaksınız'. Bir de teşekkür etmesini bilin ya. Tamam da siz de geçmişte bakanlık falan yaptınız, niye yapamadınız? İsteseler de istemeseler de biz bu yolları yapmaya devam edeceğiz. Köprüleri yapmaya devam edeceğiz.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar