Erdoğan neden grup toplantısı yapmadı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan salı günleri TBMM’de yapılan grup toplantısını bu sefer neden yapmadı? Detaylar haberimizde...

Erdoğan neden grup toplantısı yapmadı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
14 Kasım 2018 Çarşamba 09:38

TBMM’de her hafta salı günleri yapılan grup toplantılarını AK Parti  bu sefer yapmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan neden grup toplantısı yapmadı? sorusu merak uyandırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısını yapmamasının nedeni ise yaklaşan yerel seçimlerdi. Partisinin grup toplantısını yapmayan Erdoğan tüm gün yerel seçim çalışmaları için uğraştı.

Araştırma şirketleri tarafından yapılan anketleri tek tek inceleyen Başkan, doğru adayları belirlemek için hiçbir detayı görmezden gelmedi.

Erdoğan'ın partide tüm güne yakın süren mesaisinde Yerel Yönetimler Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı başta olmak üzere seçim hazırlıkları ile ilgili sunumları aldığı ve talimatlarını verdiği kaydedildi.

Erdoğan’ın yeni isimlerle çıkması bekleniyor

3 dönem belediye başkanlığı yapan isimlerin istirahate çekileceğini açıklayan Başkan Erdoğan'ın, yeni isimlerle milletin karşısına çıkması bekleniyor.

AK Parti'nin bazı illerle ilgili olarak yeni anket çalışmaları yaptırma kararı aldığı da belirtildi. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere daha kapsamlı toplantılar yapılacağı da öğrenildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar