Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terör mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burdur'da halka hitap etti. Erdoğan, "Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın mutlaka ağır bir darbe vuracağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terör mesajı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
18 Şubat 2019 Pazartesi 15:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Burdur'u tarihinde görülmemiş hizmetlerle geliştirdik, kalkındırdık. Son 16 yılda 9 kattrilyon yatırım yaptık, eğitimde bin 100 adet derslik inşa ettik. Bin 900 kişi kapasiteli yurt açıyoruz. Devlet hastanesi yanında Burdur Millet Bahçesi'ni yapıyoruz.

- Burdur'da 14 baraj ve 1 gölet inşa ettik, laf değil iş yapıyoruz. Sulama projeleriyle 238 bin dekar araziyi sulamaya açtık, 32 bin dekar alanı daha açacağız.

- TOKİ ile Burdur Bozkurt Mahallesinin kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı, Nisan'da inşaata başlıyoruz.

- Salda Gölü'nü Çevre Koruma Bölgesi ilan ediyoruz, çevresine de 3 bin metrekarelik Millet Bahçesi oluşturuyoruz.

- Toplam 3 milyon katrilyon yatırım bedeli olan Isparta-Dereboğazı-Antalya yolu çalışmaları sürüyor.

- Biz hatları yeniledik ancak belediye şebekeyi yenilemediği için vatandaşımız suyu içemiyor. Bu zihniyeti 31 Mart'ta tasfiye edeceğinize inanıyorum.

- Doğal gaz ile ilgili eksikliklerin bir an önce düzelmesini diliyorum. Aksi halde vatandaşımızı üzeni biz de üzeriz.

- Şuan itibarıyla 310 bin Suriyeliyi güvenli hale getirdiğimiz bölgelere geri gönderdik. Münbiç ve Fırat'ın doğusunu terörden temizlediğimizde milyonlarca Suriyeli evlerine dönecek.

- Türkiye, sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacak, rıza göstermeyeceğiz. Ne pahasına olursa olsun terör koridorunu yıkacağız.

- Şimdi çıkmışlar bize S-400 sistemlerini almayın diyorlar, niye vazgeçelim? Yunanistan'ın senelerdir S-300'leri var ona bir şey diyorlar mı?

- Siz kalkacaksınız 22-23 bin tır teröristlere Irak kanalıyla silah vereceksiniz. Biz para ile isteyeceğiz vermeyeceksiniz. Bu nasıl ittifak?

- Münbiç'in söz verildiği gibi terör örgütlerinden temizlenmesini bekliyoruz. Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın mutlaka ağır bir darbe vuracağız.

- Tek isteğimiz haklı mücadelemize saygı duyulması, destek verilmesidir. Bu bölgede ancak Türkiye'yi karşısına değil, yanına alanlar kazanır.

- Biz mümkün olsa 24 saatin üstüne bir 24 saat daha ekleyerek günü kapatmak istiyoruz. Biz milletimize, şehirlerimize hizmete talibiz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar