için kaldı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: İstanbul seçimleri misket oynamaya benzemez

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iftar programında söylediği sözlere yanıt verd.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: İstanbul seçimleri misket oynamaya benzemez
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
10 Mayıs 2019 Cuma 15:22

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklama yapıyor. Öztrak'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

YSK, iktidarın azmettirmesiyle İstanbul seçimlerini iptal etmiş saray ve YSK el ele verip sandık darbesi yapmıştır. YSK bu kararıyla hukuku ve içtihatlarını çöpe atmıştır. İptal gerekçelerini yazanlar YSK'dakileri bu darbeye azmettirenlerdir. AK Parti Genel Başkanı, milletin aklıyla alay etmekte sandıktan çıkan millet iradesini itibarsızlaştırmaya çalışmaktadır.

"İstanbul seçimleri misket oynamaya benzemez"

Bizim genel başkanımız iftarlarda siyaset konuşmaz. YSK'yı sandık darbesine azmettirmez.

İstanbul seçimleri misket oynamaya benzemez. CHP demokrasiden ve sandıktan yana olan tavrını size muhtar bile seçilemez denirken millet öyle istiyor deyip başbakanlık yolunu açtığında göstermiştir. Sarayın kibirli kişi neden İstanbul Belediyesi'ndeki verilen İBB Başkanı tarafından kontrol edilmesinden bu kadar rahatsız olmuştur? Bu verilerde ne vardır? Ekrem İmamoğlu'nun gasbedilen mazbatası milletin eliyle yeniden kendisine verilecektir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar