için kaldı

RENAULTEZ-GO, EZ-PRO VE EZ-ULTIMO’YA 2019 ULUSLARARASI OTOMOBİL FESTİVALİ’NDE ÖDÜL

Renault EZ-GO, EZ-PRO ve EZ-ULTIMO, Grand Prix Yaratıcılık Deneyimi Ödülü’nün sahibi oldu. EZ konseptüçlüsü,Renault markasının geleceğe yönelik otonom, elektrikli, internet bağlantılı ve paylaşımlı şehir içi mobilite hizmetlerine yönelik vizyonunu ortaya koyuyor.

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
8 Şubat 2019 Cuma 18:32

RENAULTEZ-GO, EZ-PRO VE EZ-ULTIMO’YA 2019 ULUSLARARASI OTOMOBİL FESTİVALİ’NDE ÖDÜL

Renault EZ-GO, EZ-PRO ve EZ-ULTIMO, Grand Prix Yaratıcılık Deneyimi Ödülü’nün sahibi oldu.

Inside EZ-PRO

EZ konseptüçlüsü,Renault markasının geleceğe yönelik otonom, elektrikli, internet bağlantılı ve paylaşımlı şehir içi mobilite hizmetlerine yönelik vizyonunu ortaya koyuyor.

Renault EZ konsept otomobilleri üçlüsü, LesInvalides’de gerçekleşen 34. Uluslararası Otomobil Festivali’nde, Grand Prix Yaratıcılık Deneyimi Ödülü’nün sahibi oldu.

EZ-GO, EZ-PRO ve EZ-ULTIMO konsept otomobilleri, Renault’nun 2017’de açıklanan geleceğe dönük konsept otomobil planının parçası. SYMBIOZ, geleceğin kişisel, otonom, elektrikli ve internet bağlantılı mobilitesini sergilerken, R.S. 2027 VISION konsept otomobili ise geleceğin Formula 1 aracına bir örnek olarak öne çıkıyor.  2018 yılında Renault bu stratejisini devam ettirdi ve bireysel, kolektif veya profesyonel kullanıma dönük elektrikli şehir içi mobiliteyi keşfeden üç farklı konsept robot model serisinin lansmanını gerçekleştirdi.

Renault EZ-ULTIMO

RENAULT GRUBU TASARIM BAŞKAN YARDIMCISI ANTHONY LO

ANTHONY LO:”EZ konsept otomobilleri üçlüsünün almış olduğu Yaratıcılık DeneyimiÖdülü bizi onurlandırdı ve çok heyecanlandırdı. Bu konsept otomobiller yalnızca prototip olmakla sınırlı değiller. Geleceğin akıllı şehirlerinin ekosistemleriyle uyumlu olacak şekilde geliştirilen bu otomobiller, bireylerin ve profesyonellerin şehirlerde karşılaşacağı güçlükleri giderecek şekilde tasarlandı. Otomotiv sektörünün içinde bulunduğu bu heyecan verici süreçte, tasarımcılar olarak bize düşen görev, yaratıcı olmak ve müşterilerimize sürdürülebilir mobilite çözümleri sunmaktır” dedi.

ULUSLARARASI OTOMOBİL FESTİVALİ BAŞKANI REMI DEPOIX

EZ konsept otomobil serisinin bu ödülü kazanma nedenlerini ULUSLARARASI OTOMOBİL FESTİVALİ BAŞKANI REMİ DEPOİX, şöyle açıkladı: ”Sponsorluğu DassaultSystèmes tarafından yapılan bu ödül, inovasyon ve internet bağlantılı deneyim açısından en gelişmiş konsept otomobillerini belirlemektedir. Bu üçlü, Renault tasarımcılarının yetenek ve yaratıcılıklarının harika bir örneğidir. Bu konsept otomobillerde şık tasarım, zariflik ve işlevsellik bir araya gelmiştir.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar