Renault yeni modelini tanıttı! Renault Arkana özellikleri

Renault Moskova Motor Show’da Arkana isimli yeni konseptini tanıttı.

Renault yeni modelini tanıttı! Renault Arkana özellikleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
29 Eylül 2018 Cumartesi 15:46

Renault Moskova Motor Show’da Arkana isimli yeni konseptini tanıttı. SUV Crossover sınıfındaki artan talep, farklı otomobil pazarındaki müşterilerin isteklerine özel ürünler sunmayı da gerektiriyor.

Renault da bu tip pazara özel model ihtiyacına cevap vermek üzere Moskova Motor Show’da Arkana isimli yeni konseptini tanıttı. 2019 yılında Rusya'dan başlamak üzere, Asya ve dünyanın çeşitli bölgelerindeki farklı pazar taleplerine göre de sunulması planlanıyor.

Sedan şıklığı ve SUV gösterişi katılarak tasarlandığı belirtilen Arkana, C Segmenti coupe-crossover olarak tanımlanıyor. Arkaya doğru alçalan tavan çizgisi ile coupe görünüm elde edilmiş.

Avrasya Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı Nicolas Maure Arkana ile ilgili açıklamasında, ''Bu inovatif konsept, fikir olarak Rusya'da ortaya çıktı ve proje Renault Rusya yetkililerinin güçlü katkıları ile yürütüldü. Renault Grubu, Arkana ile Drive the Future stratejik planının bir parçası olarak global büyüme hedefine daha da yaklaşarak Rusya'daki müşterilerin yanı sıra, dünyanın dört bir yanındaki birçok müşterilerin de taleplerini karşılayacak.'' dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar