MEGASTAR TARKAN, ÖZEL TASARIM ULTRA LÜKS VIP MİNİBÜS YAPTIRDI

VIP Otomobil sektörünün lideri Ertex Otomotiv, Megastar Tarkan’a akıllara durgunluk veren ultra lüks VIP bir minibüs tasarladı. Tarkan’ın istekleri doğrultusunda yapılan VIP minibüsün içinde yok yok...

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
9 Şubat 2019 Cumartesi 14:43

MEGASTAR TARKAN, ÖZEL TASARIM ULTRA LÜKS VIP MİNİBÜS YAPTIRDI

Megastar Tarkan, konforlu seyahat edebilmek içinözel detaylara sahip ultra lüks VIP minibüs yaptırdı. Araç,VIP Otomobil sektörünün lideri, ERTEX Otomotiv tarafından özel olarak tasarlandı. Ultra lüks özellikleri dikkat çeken minibüs; 3 ses mühendisi ve 8 endüstriyel tasarımcınındâhil olduğu 140 kişilikbir ekip tarafından yüzde 100 el işçiliği üretildi. Ultra lüks VIPminibüs’ün yapımı ortalama 3 aysürdü.

Otomobilin en dikkat çeken özelliği ise içerisinde çok özel bir ses sisteminin bulunması.

YÜZDE YÜZ EL İŞ İŞÇİLİĞİ İLE ÜRETİLDİ

Megastar Tarkan, Vıp Araç dizaynısektörünün kurucu ve lideri Ertex Otomotiv’e ultra lüks VIP minibüs yaptırdı.  Profesyonel bir ekip tarafından tasarlanan, özel detaylara sahip otomobilin yapımı ortalama 3 ay sürdü. Otomobil,3 ses mühendisi ve 8 endüstriyel tasarımcının dâhil olduğu 140 kişilik bir ekip tarafından yüzde 100 el işçiliği üretildi.  Aracıniçini kaplayan ahşap özel tike ağacından elde edilerek tamamen el işçiliği ile bir ayda üretildi. Minibüsün koltuk derileri özel istek üzerine İtalya’dan sipariş edildi. Megastar, aracının iç kombinasyonunukendisi yaptı. Dikişlerinden deri desenlerine, kullanacağı ürünlerin nerede olacağına kadar her detayla tamamenMegastar kendisi karar verip ilgilendi.

DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN SES SİSTEMİNE SAHİP

Minibüsün en dikkat çekici özelliği ise, çok özel bir ses sisteminin olması…Almanya’dan getirtilen ses mühendisleri tarafından, tamamen Tarkan’ın istekleri doğrultusunda araca özel ses sistemi tasarlandı.

 SESLİ KOMUTLA ÇALIŞIYOR

Dubai Kralı, Özbekistan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı,  Mustafa Koç, Van Damme, Sezen Aksu, gibi birçok iş insanına, ünlü sanatçı ve siyasetçiye VIP araç tasarlayan Ertex Otomotiv, son olarak TAİ iş birliği ile Türkiye’nin ilk sivil VIP helikopterini üretmişti.  VIP araç ihracatındaki liderliği ile de dikkate çeken Ertex Otomotiv,  tasarladığı her 2 araçtan birini yurt dışına ihraç ederek Döviz girdisi sağlıyor. Türkiye’de kendi sektöründe ilklerin öncüsü olan Ertex, son olarakMegastar Tarkan’a ultra süper lux minibüs dizayn etti. Araçta yok yok; 4 boyutlu sinema ve ses sistemi,  sesli komut sistemine kadar bir arabaya konulacak her şey aracın içinde. 

Minibüstebulunan diğer özellikler ise; masajlı, ısıtmalı, soğutmalı, ayak dinlendirmeli koltuklar, özel kişiselleştirilmiş oturma düzeni, buzdolabı, masa, kendisine özel iklimlendirme sistemi, kişiselleştirilebilen aydınlatma sistemi, mücevher kutusu, sıcak ve soğuk muhafaza edilebilen şişelik sistemi...

ERTEX OTOMOTİV TARİHÇESİ

1989 yılında kurulan ve VIP otomobil sektörünü dünyaya kazandıran ilk firma olan Ertex Otomotiv’in, Fabrika ve Genel Müdürlük ofisi Ankara’da bulunmaktadır. Ankara ve İstanbul’da showroomları olan Ertex Otomotiv, siyasetten ekonomiye, sanat ve iş dünyasından spora kadar Türk ve dünya ekonomisine yön veren sektör ve kuruluşların VIP araçlarınıdizayn etmektedir. Sürdürülebilir büyüme gücünü Ar-Ge ve inovasyona yaptığı yatırımlardan alan Ertex, geçen yıllarda olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da yenilikçiliğimizi besleyecek tüm projelere kaynak aktarmaya, fikir üretmeye ve inovatif kimliğini rekabetçi gücümüz olarak konumlandırmaya devam edecektir.

Mercedes- Benz’in dünyadaki sayılı Van Partnerlerinden Ertex Otomotiv, Avrupa’nın en önemli araç güvenlik şirketlerinden, Applus+ IDIADA tarafından güvenlik homologasyon testleri yapılmakta ve bu testleri başarıyla geçmektedir.

 VIP araç dizaynı pazarının yüzde 40 ‘ını elinde tutan Ertex Otomotiv, bugüne kadar 15 binin üzerinde VIP aracı hizmete sunmuştur. Ürettiği VIP otomobillerin yüzde 40’ını ihraç eden Ertex Otomotiv, Özbekistan Başkanı Şevket Mirziyoyev ve Azerbaycan Başkanı İlham Aliyev gibi dünya siyasetinden önemli isimlere VIP araç üretimi yapmıştır. Dünyada ilk VIP minibüsü üreterek otomotiv sektörü içinde VIP araç dizaynısektörünün doğmasınaöncülük eden Ertex Otomotiv, ayrıca 2004 yılında dünyanın ilk minibüs limuzinini üretmiş, TAI işbirliği ile de ilk yerli VIP helikopteri dizayn etmiştir.

 Önümüzdeki dönemde yurt dışı yapılanmasını hızlandırmayı hedefleyen Ertex Otomotiv, bu doğrultuda Rusya, Dubai, ABD, Fransa ve İngiltere’de PrivateLoungekonseptindeshowroomlar açmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Ankara bulunan üretim fabrikasında tasarım, mühendislik ve imalat personeli olmak üzere 150 çalışanı ile hizmet veren Ertex, ürünlerinin %80’ini kendi bünyesinde entegre bir şekilde üretmektedir.

 Sezen Aksu, Murat Boz, İbrahim Tatlıses, Keremcem, Şafak Sezer, Deniz Seki, Haydar Aliyev, Suudi Arabistan Kralı’nın Damadı, Katar Büyükelçisi, Bakan Süleyman Soylu, Mustafa Koç, Özbekistan Cumhurbaşkanı gibi

 


 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar