Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan konuştu: Zor günler yaşadım

Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan hakkında ayrılık iddiaları dolaşırken çift bu söylentileri yalanlamıştı. Loughnan Miami’de geçirdiği trafik kazasıyla alakalı konuştu

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan konuştu: Zor günler yaşadım - Sayfa 1

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan bir mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

1 13
 
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan konuştu: Zor günler yaşadım - Sayfa 2

Chloe Loughnan, "Hiç kimse o süreci bilmiyor. Hiçbir şey paylaşmadım. Kazadan sonra zor günler yaşadım. Hiç kimseyle konuşmadım. Hem vücudum kırıldı, hem de moralim çok bozuktu. Ailemin yanına gitmek iyi geldi bana" şeklinde konuştu.

2 13
 
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan konuştu: Zor günler yaşadım - Sayfa 3

Eşi Serdar Ortaç’ın yanına gelmemesinden dolayı ona kırgın olup olmadığı sorulunca ise Loughnan, "O zaman benim başımda çok şeyler vardı. Kocama kızmadım tabii ki. O da burada hastaydı ve işleri vardı. Orası uzak, kolaylıkla gelemezdi. Her gün facetime yaptık" cevabını verdi.

3 13
 
Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan konuştu: Zor günler yaşadım - Sayfa 4

Güzel modele Yeliz Yeşilmen’in kendisi ve evliliği hakkında yaptığı yorumlar hatırlatılınca, Yeşilmen’i tanımadığını belirtti ve "Herkesin kendi fikri, izin veriyorum ama o kişiyle tanışmadım, o kişiyi tanımıyorum. Instagram'da sadece işlerimizi paylaşıyoruz. Bizim özel hayatımızı kimse bilemez. Gayet normal bir çiftiz. Bu fikirler nerden geliyor bilmiyorum" dedi.

4 13